Poszukuje info o fotelach VANTAGE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakie sa te fotele?? w porownaniu z np. bimarco??
gdzie dorwac producenta?? czy istnieje jakas strona jego?? jakie ceny?? jakie modele?? gdzie kupic??

to chyba tyle co chcialem wiedziec.....

Ja miałem kiedyś Vantage rozkładanego. Miał być z rurek a okazało się, ze fotel zrobiony z prętów stalowych fi 10 i fi 8mm.
Producent ponoć z krakowa, a sprzedaje go też pod swoim logo Sandtler i Jacky.

vantage strona w budowie
dane firmy

[ wiadomość edytowana przez: pavlus dnia 2005-05-11 18:33:27 ]

Firama znajduje sie na ulicy Pachońskiego w Krakowie niepamietam numeru. (Prądnik Biały zachod)
Firme prowadzi nie jaki Rysiek jak dobrze pamietam

fotele robione byly na bazie pretow stalowych pozniej zmieniono na rurki stalowe, fotele rozkładane schematem rozkładania bazuja na wzorach foteli intergroklin (rozkrecane rozkładanie)
kratownice z rurek stalowych oplata sie tasmami gumowo materiałowymi, potem idzie na to formowana gabka ,nastepnie obicie (materiał, skora, skaj, alkantara według zyczen klienta)
a na koniec przelotki

p.s.
Z tytułu tego ze nie jestem tapicerem pewnie zapomnialem o mniejszych choc zapewne waznych elementach składowych foteli
ale z wieksza tak to wyglada

Wiem ze jak raz koles zaladowal cintkiem w sciete drzewo to fotel wylecial z podłogi ale nie stracil przekatnych

A ktoś się orientuje jakie mają ceny???

Cytat:
2005-05-12 10:10:52, Wujek-Kajtek pisze:
A ktoś się orientuje jakie mają ceny???

sztywny jest za 299 pln
tak mi przeslali cennik z TGW chyba, podeslalem ci to co podeslali mi

Chciałbym zobaczyć jak wygląda ten "Janusz Kulig"
Dzięki za przesłanie
Pooozdro

To może ja się na coś przydam

Fotele 1.
Fotele 2.
Fotele 3.

A ceny znajdziecie TU .
Pozdrawiam. Piotrek.

Piatrek skad ja znam ten katalog

Jako że jest wątek o fotelach , to się podepnę .
Mam pytanko , czy wie ktoś może gdzie można wykombinować przelotki do fotela na pasy ?? Mam fotele od Łady 2107 i chciałbym sobie zapodać takie dziury i zarzucić pasy , czy jest może jakiś tapicer w Kraku co mi to zrobi , czy lepiej dzwonić do BiMarco i ich zapytać ?? Dzięki za wszelkie (p)odpowiedzi.
Pozdro. Piotrek.

w bimarco to koles ostatnio zwariowal ze szczescia i takie ceny zapodaje ze w ogole szkoda do niego dzwonic.jak sie zapytalem za ile by nmi polozysz nowy material na jego kubelku w promocji z racji tego ze mam dwa to mi powiedzial ze w promocji 180 zeta...to za tyle to ja sobie kupie wypasiony fotel...