Tlumiki - 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sorry za taki topic ale moze ktos cos napisze
oto link:
TOPIC

wydaje mi się że katalizator lekko przymula malucha a co do tłumika z FL-a to jest on zdeczka głośniejszy. chodzi o ten z rurą wychodzącą nie z boku ??

Tawk o ten chodzi i musze sie nie zgodzic ze chodzi glosniej!!!! Moim zdaniem glosniejszy jest ten stary.
A poza tym fl-owski tlumik mozna przerobic dosc latwo nadajac mu ladny wyglad i co nico go odetkac.
Tutaj jako ze czasem wykazuje sie swoja pruznoscia link...
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=95265&c=0&f=25&start=20

hehe ja juz wiem do jakiego el to będzie, jak masz stara puche to wsadzaj samochód sie troszke odetka... szczególnie bedzie różnica przy duzych obrotach, miałem taki i potem wsadziłem telke i nie mam wrażenie ze na początku góra była muł ale jak sie przepalił to owiele lepiej, załuż starą tatuś będzie zadowolony

tak jak napisalem na IQ jak chcesz dam Ci prawie nowke (200-300 km przebiegu) tlumik od mojego elxa, taki bez kata za 70 dych kupiony na hetmanskiej .

a czy do zwyklego eleganta elx z katalizatorem mozna wlozyc tlumik bez katalizatora? np.tekle lub wupexa?

Cytat:
2005-05-12 08:41:42, gajardo pisze:
a czy do zwyklego eleganta elx z katalizatorem mozna wlozyc tlumik bez katalizatora? np.tekle lub wupexa?

w swietle przepisow nie, w rzeczywistosci nikt na to nie patrzy, poki wydech sie za bardzo nie drze!

thanks zakladam