I ja też mam nowe felazki :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W końcu się doczekałem. Miały być ukochane Ronal Cossie Look, no ale cóż, nie udało się, są zatem te.

7x16, ET 40 i Barum Brutalis 205/45/16.

ja tez chce takie!!
gdzie mieszkasz?? tylko jak rano pojdziesz do samochodu, a on bedzie na ceglowkach, to nie moja robota jak by co

jednym slowem: ZAJEFAJNE!!!!

Jak dla mnie sa zaaaajebiste .... i duuuuuze ... kurde KriSSo teraz widac ta Twoja glebe ... i wcale nie jest zla !!!! Malinka

No nieliche nieliche choć troszkę rzeźbione jak ja takie nazywam Kurcze...musiałeś się wypstrykać sporo na nie....Ja mam troszkę co innego na oku ale nie wiem co z tego wyjdzie....oby służyły jak najdłużej

krisso.......już Ci mówiłem....świetny wybór.......bardzo mi się podoba

piękne fele, pogratulowac zakupu

Śliczniunie

gratulacje !! miód - malina

no, no

No Krisso, ładne (no nie tak ładne jak moje, bo moje sa najłądniejsze i łądniejszych nie znajdziecie ) Ale powiem Ci jedno - zapitalaj do dobrego sklepu i kupuj zabezpieczenia do nich (wiem z autopsji, że się przydają).
Superancko - strzel jeszcze fotę jak druga tylko ze skręconymi kołami w drugą stronę

niom, zajbiste są, szczególnie w zestawieniu ze srebrnym kolorkiem auta

Cytat:
2005-05-12 07:43:08, Kielek pisze:
No Krisso, ładne (no nie tak ładne jak moje, bo moje sa najłądniejsze i łądniejszych nie znajdziecie ) Ale powiem Ci jedno - zapitalaj do dobrego sklepu i kupuj zabezpieczenia do nich (wiem z autopsji, że się przydają). Superancko - strzel jeszcze fotę jak druga tylko ze skręconymi kołami w drugą stronę

Nakrętki zabezpieczające dostałem od razu w komplecie, podobnie jak stalowe wentyle .

A fotki bedom, luzik . Te strzeliłem naprędce zaraz po założeniu kółek. Muszę auto umyć porządnie, nawoskować, znaleźć ładniejszy PLENER i wtedy zrobię sesję .

Zajefajne! Naprawde kozak !

Ja Ci jmuż mówiłem co na ten temat sądzę...

no pikne!!!

czyli jednak te

masz jeszcze moze ten virtual projekt ktory Ci z nimi wyslalem, chcialem porownac z tym co wyszlo w realu.

Krisso - bardzo ładne. Moje pierwsze wrażenie to że samochód wygląda na nich tak lekko, nie ociężale. GRATULACJE !
Moim zdaniem lepiej, że jednak wziąłeś 16, a nie 17. Te i tak są okazałe.

P.S. Nigdzie ci nie obciera, chodzi mi głównie o ranty błotnika z tyłu jak samochód usiądzie ?

Fajne fele ale te foty podchodza pod reklame tej firmy na transicie

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

Felgi mi się bardzo podobają, co z resztą Ci już mówiłem Gleba rzeczywiście jest bardziej widoczna, niż na poprzednich kołach. Ogólnie jest git! Tylko porób jeszcze trochę fotek

Luks .... bardzo ladne !!!