MotoNews.pl

Fiat & Furous ma własny kanał IRC"a!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakby co zapraszam! Został stworzony nowy i jedyny kanał IRC klubu F&F!
Dane:
Serv - krakow.irc.pl
kanal - #fiatnfurious

Pierwszych 5 ludzi dostaje OP'a!

[ wiadomość edytowana przez: eolmint dnia 2005-05-12 17:57:50 ]

Stworzenie kanału to żadne wielkie osiągnięcie więc:
1. nazwe proponuje taką jak wszędzie stosujemy czyli
fiat-furious
2. Jestes w stanie postawic tam jakies boty czy tak tylko na chwilke to stworzenie?
3. czat na www ma jedną (jak dla mnie jedyną) przewage nad IRC i nie chodzi mi o obrazki . Dostępność - może wejsc kazdy kto ma przeglądarke www, do IRC'a trza klienta. Jeśli będziesz w stanie pociągnąć to dłużej to trzeba by postawic gdzies bramke WWW=>IRC.
Ja podpisuje sie pod projektem obiema ręcami, mam nadzieje ze bedzie to nasze miejsce do stałych pogadanek. Oby nie było tak jak z obecnym czatem, ale IRC daje wieksze mozliwosci wiec jestem dobrej myśli.
PING!

Fakt...nie było w tym nic trudnego, ale jakoś mimo wszystko nikt na to nie wpadł. Ani na WWW, ani na IRC'a. Osobiście wolę IRC'a, bo ma więcej możliwości. Boty... Boty będą! Brakma WWW=>IRC ...czemu nie...się zrobi wszystko. Jak narazie, to jest tak sobie stojące. Na noc wyłączam. Muszę postawić serva na stałe, a wtedy wsio będzie kul. A co do klienta IRC'a ...myślę, że jeśli pomysł wypali, to nikt nie będzie robił problemów z zainstalowaniem sobie takowego. Jest dużo darmowych...

Tylko nie zawsze sie klika od siebie i nie każdy chce instalowac na kazdym kompie ktorego uzywa darmowe klienty

nie liczyłabym na duże zainteresowanie

niektorzy maja takie lacze ze nie moga wejsc na IRC -ban lub inna przeszkoda bo maja takie samo IP jak inni w ich sieci badz maja NEo

hmm..bana dają opowie i admin...
a my swoim ludziom banow nie dajemy! chyba, ze cos naskrobia... juz lekka grupka userow sie nazbierala

Cytat:
2005-05-12 22:24:34, KASIACZEK pisze:

To kup kalkulator i policz . Bedzie git, niech no tylko zrobimy botnet . Ale najpierw musze sie nauczyć stawiać boty

Cytat:
2005-05-12 22:24:34, KASIACZEK pisze:

to jestes slaba z maty...juz ostre wziecie poszlo...

Jop, miazga była dzisiaj na kanale . Co nie zmienia faktu, że nadal jestem za przerzuceniem sie na #fiat-furious - niech wszystko będzie tak samo pisane .

IRC stał się oldschoolowy i elitarny więc może lepszy niż chat którym osobiscie sie brzydze

dobra fajnie oldschoolowy, elitarny extra - ale kiedy ktos, ktokolwiek siedzi i cos gada na tym kanale??
siedze w robocie i sie nudze wiec wszedlem i smutki jak nic

Trza sie umówić na konkretną godzinę i dzień.

ja tam jestem 24 na dobe botnet tez juz moge wrzucic wiec ochrona jest

Ja jeszcze troche sie pomęczę i swojego bot-a też postawię... a tak BTW...potrzebuję graficznego klienta FTP pod linuxa na KDE 3.4 ... wie ktoś może gdzie znajdę? na googlach są jakieś shitne...

Cytat:
2005-05-13 15:51:27, evilone pisze:
ja tam jestem 24 na dobe botnet tez juz moge wrzucic wiec ochrona jest

klamiesz cos - jakos od 2 godz ciebie nie ma