MotoNews.pl

Zapach BMW!!! jaki polecacie kosmetyk(i) żeby pachniało oryg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem miesiąc temu piekną bmke z 96r, Auto wcześniej nie było jeżdżone okolo pół roku, stało , jak wsiadlem to tak zajebiscie pachniało, że nie chcialem wysiąść.. to był niesamowity zapach samochodu.. jak nowego- chyba, ale w żadnej furze jeszcze mi tak nie pachnialo.. Minął miesiąc użytkowania i dalej pachnie ale coraz słabiej,, Prosze o napisanie jakim kosmetykiem mogło być auto w niemczech myte i "smarowane" w środku.. Pozdrawiam!!! (NIBY BŁACHA SPRAWA A DECYDUJE O PRAWIE WSZYSTKIM..

zapach to jest to...
plak lawendowy,pranie tapicerki, jakies fajne perfumki samochodowe...

.......................................

skoda ze coraz czesciej pojawiaja sie takie glupawe tematy, chyba juz jest dosc rzeczy typu ale pogoda i innych w ktorych mozna pogadac o byle czym;]

proponuje zamknac w garazu i nie uzywac przez kolejne pol roku

Czy to że komuś podoba się oryginalny zapach BMW to znaczy że coś jest nie tak. Kiedyś jak jeździłem z kumplem jego e-32 to faktycznie czulem specyficzny zapach samochodu, nie zadnych kosmetyków i choinek zapachowych, potem wsiadłem do swojego samochodu, gdy jeszcze nie byl mój (30 min przed zapłaceniem) i... dokladnie ten sam zaje..... zapach. Wniosek - bmki mają swój specyficzny zapach i o to chyba raczej chodzilo autorowi tematu.
PS. Powąchajcie wnętrze nawet dość świeżego i czystego poloneza, jak dla mnie to tandeta.

dobrze piszą. z czasem w nowych autach zaczyba jebać trolem
pozdrawiam

Nie rozumiem czemu ktoś = tolek/, daje takie z lekka hu... komentarze, (to u ludzi ponoć bierze sie z kompleksów..) temat jest jaknajbaqrdziej odpowiedni na forum użytkowników tych świetnych aut jakimi są BMW, bo BMW ma swój oryginalny zapach, jak zresztą mercedes, audi i lexus- firmy te zatrudniają specjalistów aby dobrali materialy o ładnym zapachu. Tylko zdziwiło mnie, że u mnie pachnialo/nie nawet po tylu latach użytkowania, 9lat !!! więc chyba to były jakieś dobre niemieckie kosmetyki do odświeżania fury, PONAWIAM PYTANIE: CZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ JAKIŚ KOSMETYK ZAPACHOWY BMW. ?? pOZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!

hu**wy to jest ten temat moim zdaniem ale jak kto lubi, moze poprostu napisikaj sobie w samochodzie odsiwerzaczem powietrza do toalet brise jak masz zapach nie ten albo zadzwon do komisu od ktorego kupiles i sie zpaytaj czym odpicowali fure przed sprzedaza ze tak pachnialo !!!!

Cytat:
więc chyba to były jakieś dobre niemieckie kosmetyki do odświeżania fury

dzis wieczorem napiszę ci dokładnie co zaleca bmw do kosmetyki wnetrza.
pozdrawiam

Cytat:
2005-05-13 08:18:50, MARCIN_RADOM pisze:
dzis wieczorem napiszę ci dokładnie co zaleca bmw do kosmetyki wnetrza. pozdrawiam

Zauważcie też że zapach książki serwisowej i książki obsługi też ma swój specyficzny zapach. Wiem bo wyjąłem te rzaczy z samochodu jakieś pół roku temu i pachną do tej pory. Niemcy dokładają starań nawet do takich szczegółów.
Marcin napisz czego się dowiedziałeś o zapachach rekomendowanych przez BMW.

Pozdrawiam.

Do tolo84
Nie jestem długo na tym forum ale zauważyłem że masz częste skłonności do krytykowania cudzych problemów, jak ktoś nie wie to pyta jak nie umiesz mu pomuc to niepisz nic tak będzie lepiej.

krytykować potrafi każdy głupiec.........

U mnie tez zazjebiscie pachnialo jak kupilem swoje auto i to nie byl zapach brisa czy jakiegos innego gówna tolo!
Materialy w BMW maja swoj specyficzny zapach, kazdy kto wsiadal do mnie mowil ze smierdzi jeszcze nowoscia i chcialbym ten zaapach utrzymac.

P.S. Tolo moze ty tego nigdy nie poznales majac auto po rumunie albo turasie.
Turas = brudas

smieszy mnie wachanie wnetrza samochodu a juz w ogole ksiazki czy instrukcji od niego, wazne ze w samochodzie nie smierdzi a ma sie taki zapach jakis sie lubi a wiadomo ze kazdy lubi co innego i pytanie sie co zrobic zeby pachnialo tak jak by ktos sobie zyczyl jest bez sensu bo jak ktos uzywal od nowosci zpachow np waniliowych czy owocowych to juz nie odzyskasz zapachu nowosci . jedyna rada -chcesz miec zapach nowego bmw to kup nowe bmw, chcesz miec zapach lesny kup lesny odsiwerzacz, itd. normalnie smiechu warte

raffat czy ty uwazasz ze kazdy turek to brudas? zaloze sie ze wiecej polakow niz turkow to brudasy a samochod mam od helmuta i nie gadaj mi tu glupot nie wiedzac skad mam samochod.

vanos moze pomuc nie umiem ale pomóc predzej. za to pisac nie potrafi kazdy glupiec. poza tym czy tu jest zakaz krytykowania i nakaz wlazenia kazdemu w dupe?

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-05-13 11:08:17 ]

tolo ale czemu ty nie chcesz zrozumieć że ktoś nie chce lasu w aucie, wanilii, czy innego oferowanego zapachu?

Cytat:
jedyna rada -chcesz miec zapach nowego bmw to kup nowe bmw

a jak ktoś chciałby leśny to ma kupic sobie las?? zastanów się co piszesz.

Cytat:
zaloze sie ze wiecej polakow niz turkow to brudasy

no tak ty jako niemiec masz prawo mieć takie zdanie o polakach i pewnie dlatego twoi przodkowie trzymali np moich przodków w barakach w obozach. niemcy natomiast byli bardzo higieniczni bo z ludzi sobie nawet mydełko robili. słuszną uwagę tu ktoś wcześniej napisał. jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to poprostu nie pisz nic.
pozdrawiam

Cytat:
2005-05-13 11:11:39, MARCIN_RADOM pisze:
a jak ktoś chciałby leśny to ma kupic sobie las?? zastanów się co piszesz.

wiem doskonale co pisze i wiem ze nie kupisz na stacji zapachu nowewgo bmw bo takiego czegos nie ma w sprzedazy...a lesny i kilkadziesiat innych jest.

Cytat:
2005-05-13 11:11:39, MARCIN_RADOM pisze:
tolo ale czemu ty nie chcesz zrozumieć że ktoś nie chce lasu w aucie, wanilii, czy innego oferowanego zapachu?

a jaki masz przepis na nieoferowany na rynku zapach nowego bmw? jak masz to rzeczywiscie moje wypowiedzi w tym temacie sa niepotrzebne.

historia nie ma tu nic do rzeczy, wystarczy sie przejechac autobusem w niemczech gdzie pelno turkow murzynow i innych wynalazkow i autobusem w polsce gdzie smierdzi tak jak to napisales "trolem"

Cytat:
tolo pisze:
vanos moze pomuc nie umiem ale pomóc predzej. za to pisac nie potrafi kazdy glupiec

a w tym sam samym poście
Cytat:
tolo pisze:
... a juz w ogole ...

może słownik polski zamiast niemieckiego?

Cytat:
tolo pisze:
poza tym czy tu jest zakaz krytykowania i nakaz wlazenia kazdemu w dupe?

nie ma, ale pamiętasz jak kiedyś usunąłeś posta nic nie wnoszącego do dyskusji? a takie są twoje w tym wątku.
'pozdrawiam

Cytat:
2005-05-13 11:28:12, MARCIN_RADOM pisze:
nie ma, ale pamiętasz jak kiedyś usunąłeś posta nic nie wnoszącego do dyskusji? a takie są twoje w tym wątku. 'pozdrawiam

nie pamietam, nie mam mozliwosci usuwania postow tylko cale tematy.

koncze bo nie mam ochoty juz pisac o takich pierdolach, widze ze juz calkowicie piszesz nie na temat zapachu tylko czepiasz sie wszystkiego, nawet historii byle miec powod do wciskania na sile swoich racji...

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-05-13 11:33:10 ]

postaram sie zadzwonić na dniach do tego komisu, może sie uda czegoś dowiedzieć.. a może w salonach albo serwisach bmw ? Temat ciągle aktualny, chodzi o firme (y) kosmetyczne.

potrzebuję serwerka i tłumacza z niemieckiego.
pozdrawiam