Dziś piątek 13-stego! Jak wam mija lub minął dzień???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jesteście przesądni??? U mnie jak na razie bez szczególnych wydarzeń!!!

Cytat:
2005-05-13 17:46:18, luke26dg pisze:
Czy jesteście przesądni??? U mnie jak na razie bez szczególnych wydarzeń!!!

Chyba spoko bez większych fajerwerków. Ale uwaga bo dzień jeszcze trwa i zostało jakieś 6 godzin tego piątku.

Hmm u mnie chyba nic pechowego jak na razie - przesądny nie jestem, ale nic nie mówie żeby nie zapeszyć
Jestem tylko cholernie zmęczony i nie do życia a tak to cool!

Cytat:
2005-05-13 17:53:50, Aldik pisze:
Hmm u mnie chyba nic pechowego jak na razie - przesądny nie jestem, ale nic nie mówie żeby nie zapeszyć Jestem tylko cholernie zmęczony i nie do życia a tak to cool!

Aldik czym ty jestes tak zmęczony, co? Życiem może?

Pzdr

Cytat:
2005-05-13 17:53:50, Aldik pisze:
Hmm u mnie chyba nic pechowego jak na razie - przesądny nie jestem, ale nic nie mówie żeby nie zapeszyć Jestem tylko cholernie zmęczony i nie do życia a tak to cool!

cześć Aldik! jak można być zmęczonym jadąc takim autem!!! Pozdrawiam!!!

Cytat:
2005-05-13 17:56:25, luke26dg pisze:
cześć Aldik! jak można być zmęczonym jadąc takim autem!!! Pozdrawiam!!!

Auto w komisie Jeździłem (równie pięknym ) Fiatem Croma 2.4TD

mój kolega który wozi drzewo znalazł w lesie 0,7 smirnoffa wiec chyba pecha nie doswiadczył

Cytat:
2005-05-13 18:05:17, pawełO pisze:
mój kolega który wozi drzewo znalazł w lesie 0,7 smirnoffa wiec chyba pecha nie doswiadczył

Tylko uprzedź go żeby tego smirnoffa nie wypił bo pecha doświadczy , zapewne.
pzdr

Cytat:
2005-05-13 18:05:17, pawełO pisze:

dobre

Heheh a ja hmm zmęczony ale pod koniec dniówki zadzwoniłem jeszcze do 2ch klientów, od tak sobie i kurde obydwoje zamówili i to nawet dużo No a po za tym jest już 19.30 i jeszcze 2-3 godzinnki i będę nynał i o dupkach śnił

Poza tym, ze widzialam jak gościu wbił się rowerem w okrągły słup i rurę metalową która do niego przeylageła. Nie przewrócił się, ale tak rąbnął głową o metalową część słupa, ze poszedł dzwięk jakby dzwonu kościelnego kopara mi opadła..

u mnie ssie nic nie działo mnie 13 przynosi szczęscie tak samo jak czarne koty

Cytat:
2005-05-13 20:01:58, Koti pisze:
u mnie ssie nic nie działo mnie 13 przynosi szczęscie tak samo jak czarne koty

Podobno jak sie koty karmi to na szczęście jak przebiegnie a nie na pecha - hehehe juz widze jak teraz wszystcy przed dom i "kici kici" i karmią buahhah

Co do mnie to rewelacja. Zamontowałem sobie nową wiskozę - i działa , sprzedałem Hondę (mój poprzedni wozik) i nie ruszam się z domu, żeby jakaś cegła nie spadła na głowę

U mnie bez rewelacji nudy jak co dzień czekam do jutra może się na jakiś balecik wybiore ale jeszcze zobacze

Mnie osobiście dzień mija bardzo pozytywnie, pomijając to, że nie spałem już ze 24 godz. i tak do poniedziałku nie będe spał niestety praca ....

Niech szlag trafi taki dzień! Od rana pod górkę czym dalej tym gorzej! Nawet pisać mi się o tym strasznym dniu nie chce!

Dzień się już skończył, przesądny nie jestem, ale i tak miałem pecha, bo rozbiłem klientowi wazon - jego ulubiony
W sumie przy mnie nie robił dymu, ale gdy myslał, że nie widzę i nie słyszę to strasznie kurwował

no u mnie obyło się bez wydarzeń