MotoNews.pl

Naklejki klubowe na przednia szybe!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Drodzy Klubowicze!!
Podjelismy z Bogdanem próbe przyozdobienia przedniej szyby i abysmy byli widoczni dla innego klubowicza jadacego z naprzeciwka!

A oto rezultaty tych prac

Stwierdzilismy z Bogdanem oraz Czarkiem, ze nie sa zbyt udane ale mamy nowa koncepcje zaniedlugo ja przedstawimy!!

POzdrowionka Andzia i Darek!

hmmm najwazniejsza jest idea - wykonanie odpowiednie przyjdzie z czasem bo to bardzo przydatna rzecz by byla. A moze cos na lusterko?

Jeśli mógł bym cuś zasugerować, to spróbujcie pokombinować z nalepką na "transparentnym tle" nanoszoną na szybę za pomocą folii transportowej... choć to tylko mój pomysł

Pozdrawiam - SpeedR

Widze ze myjesz esperaka na szczotkach nieladnie

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-05-13 23:14:24 ]

Cytat:
2005-05-13 22:14:08, Darek54495 pisze:
Stwierdzilismy z Bogdanem oraz Czarkiem, ze nie sa zbyt udane ale mamy nowa koncepcje

Niezbyt udane to delikatnie powiedziane!...wszystko ładnie wyglądało w projekcie i nawet po wydruku na arkuszu zbiorczym, prawda Darku i Czarku ??...ale po naklejeniu wyszła z tego straszna wiocha ...

Cytat:
2005-05-13 22:16:03, Cwikus pisze:
...."A moze cos na lusterko?...."

niooo...ciepło ciepło ...może niedokładnie tak jak myślisz ale nowa koncepcja Darka jest bliska tej "tematyce"

Cytat:
2005-05-13 23:10:15, SpeedR pisze:
Jeśli mógł bym cuś zasugerować, to spróbujcie pokombinować z nalepką na "transparentnym tle" nanoszoną na szybę za pomocą folii transportowej... choć to tylko mój pomysł

No i Dobry pomysł! ....naklejka na pewno będzie tym razem naklejana od wewnątrz.....musimy rozważyć różne koncepcje tła ...tranparentne teoretycznie najlepsze ale....jest jedno ale..ta naklejka MA BYĆ WIDOCZNA i rozpoznawalna dla innych ...np. Klubowiczów ...spoko!....pierwsze koty za płoty....damy radę !

Bartek zadne szczotki ja tylko zmylem na recznym dlatego na fotach jest mokry

Panowie, Bogdanie, Darki i CZarku,,,,,nie na lusterko, plisssssssssss,,,bo jeśłi ktoś się lusterak pozbędzie niezależnie od siebie, bo jakiś gnojek będzie jechał ciężarówą lub innym pojazdem i zawadzi o lustereczko i się zepsuje to co wówczas???

pomysl naklejki dobry wykonanie..hmm..no przemilczmy ale chetnie zobaczylbym fotek tego esperaczka z profilu...zeby sie lepiej przyjrzec progom

ale ogolnie jesli chodzi o naklejki to moim zdaniem podstawa jest ich dyskretnosc..nie wiem jak to pogodzic z tym zeby jednoczesnie rzucalo sie w oczy ale niech to bedzie subtelniejsze niz naklejka na blende

Cytat:
2005-05-13 23:40:23, Kiniusia pisze:
Panowie, Bogdanie, Darki i CZarku,,,,,nie na lusterko, plisssssssssss,,,bo jeśłi ktoś się lusterak pozbędzie niezależnie od siebie, bo jakiś gnojek będzie jechał ciężarówą lub innym pojazdem i zawadzi o lustereczko i się zepsuje to co wówczas???

No to wiem już chyba co stało się z Twoim luterkiem
...przykro

Moje sugestie i uwagi, bo widzę, że może doczekam się wreszcie normalnej nalepki:
1. Przerobić naklejkę na owalną - aby nadawała się niekoniecznie na przednią szybę.
2. Kupcie nowe nożyczki, albo jakiegoś przedszkolaka zatrudnijcie - lepiej wycina

Cytat:
......2. Kupcie nowe nożyczki, albo jakiegoś przedszkolaka zatrudnijcie - lepiej wycina

owalna naklejka to jest to!

a co do lusterek to ja nadal jestem za. bo mam lewe troszke poprzycierane i fajnie byloby to czyms zaslonic

a może napis z niebieskich LEDów?

Cytat:
2005-05-14 21:41:45, Janow pisze:

...mam nadzieję , że się wygłupiasz ???

Cytat:
2005-05-14 21:41:45, Janow pisze:

Polecam: "TELE-RADIO-TAXI TELEFON 919"

Cytat:
2005-05-15 08:02:09, piotr_ek pisze:
Polecam: "TELE-RADIO-TAXI TELEFON 919"

"TELE-FERE-RADIO-TAXI-KRAKÓW-TELEFON 919 919 919"

koniecznie migający i doświetlony stroboskopami!

hmmm a moze wykombinowac cos z takiej folii jaka sie oblepia auta, tzn rozciagliwa pod temperatura wieksza zeby ladnie cale lustereczko zajelo bez marszczenia sie? ploter ?

A może tą długą naklejke na górę przedniej szyby projekt prawie gotowy taki jak na ramkach co wy na to

Od razu pozwolę sobie stwierdzić, że choć zawsze identyfikowałem się z klubem, mam awersję do wszelkich naklejek.
Nawet klubowy wzór naklejkasa na blendę był dla mnie zdecydowanie zbyt "wulgarny", co zmusiło mnie do wykonania jej we własnym zakresie.

Co się tyczy lusterek
Jak dla mnie odpada z dwóch powodów:
1. Jakoś mi to "nie leży"
2. Zafortepiani "mię" kierunki

Pozdrawiam - SpeedR