Poprosze o propozycje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otoz, Co zrobic na tyle mojego MK7 - bo musze wymienic caly zderzak - moze jakies tworcze propozycje co by to wygladalo lepiej niz standard. Jedna juz mam od micaba - zderzak ZENDERA - ale cholera dlugo trzeba szukac tego zderzaczka - zwlaszcza w normalniej cenie - wiec moze cos innego. Dzieki z gory

Ja zendera nie szukalem dlugo ... sam do mnie przyszedl praktycznie

... poczekaj do poniedziałku ... bede mial info odnosnie ceny takiego ZENDERKA ..... .....

Cytat:
2005-05-14 13:34:56, SwIeTyY pisze:
... poczekaj do poniedziałku ... bede mial info odnosnie ceny takiego ZENDERKA ..... .....

Luzik - akurat w poniedzialek jade do ubezpieczyciela i zobaczymy co to bedzie. Czekam na dlasze propozycje - co tam mozna by bylo jeszcze wsadzic oprocz zendera

... powiem taak ... albo ZENDER ..... albo cały kit od razu ... ZENDER ładnie się zgra z resztą (mam na myśłi serie) ... jaak założysz jakiegoś innego DZIWOLONGA tio będzie tio wyglądal koszmarnie ... niop chyab że od raazu cały KIT zaaplokujesz ... ....

No jakto co .... BITURBO :

A BTW Mily mowisz o cenie nowego <- bo taki to kosmos cenowy dla mnie.

... jaak będe znal szczegóły tio Ci poowiem wszystko co i jaak ....

Cytat:
2005-05-14 13:42:38, SwIeTyY pisze:
... powiem taak ... albo ZENDER ..... albo cały kit od razu ... ZENDER ładnie się zgra z resztą (mam na myśłi serie) ... jaak założysz jakiegoś innego DZIWOLONGA tio będzie tio wyglądal koszmarnie ... niop chyab że od raazu cały KIT zaaplokujesz ... ....

NO jest jeszcze jedna opcja. Mianowice przyjazd do Krakowa w weekend w który odbędzie sie kolejna impreza z serii "PoweR MonsteR FefK GaragE" I ja po znajomościach się tym zajmę

Jezeli chodzi o ta wersje z duza iloscia wkretakow - to niestety spasuje to juz zybt ekstremalny tuning. Mily co masz na mysli mowiac przez caly Kit - jakies spojlery progowe dodatkowo ??

albo ZENDER, albo zwykły zderzak ze skrzydełkami RS jak nie uda się kupić nic z tych rzeczy to pozostaje seria......takie moje znadnie.....nie ma co kombinować z jakimiś laminatami bo to napewno na dobre nie wyjdzie

jest jeszcze jeden bardzo ładny zderzak do essika na tył....mianowicie ST24.....ale tego to już napewno nigdzie niedostaniesz

A wiec starty wyceniono mi na 900 pln i tyle mam do wydania stad kupuje zderzaczek ZENDER'a moze ktos ma.

Poprawka redakcyjna - nie kupuje - tylko chcialbym kupic

[ wiadomość edytowana przez: tomacipl dnia 2005-05-16 18:21:11 ]

micab może masz jakieś foto tego zderzaka??

oczywiście że mam foty

acha
no ja juz ten zderzak widziałem na kilku zdjątkach i sie zastanawiałem co to jest, myślałem że to jest coś od mondeo st200 przerobione.

Cytat:
2005-05-17 08:21:52, fryszard pisze:
acha no ja juz ten zderzak widziałem na kilku zdjątkach i sie zastanawiałem co to jest, myślałem że to jest coś od mondeo st200 przerobione.

bo to jest zderzak stylistycznie taki jak w mondeo st200, ale dedykowany do essika cena w angli to cos okolo 170 funtów