| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-05-14 15:41:12 Czy ktos wie moze czy Navi gdzies wyjechal itp?
Pytam, bo zainteresowany naklejka klubowa jestem a na maile niestety nie odpowiada ![]() |
Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-05-14 15:44:50 Jakbyś czytał dokładnie to byś wiedział ze masz wysłać maila do córki naviego Tutaj masz odpowiedni wątek z namiarami----------------- czasem tu zaglądam |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-05-14 17:47:13 Ćwikusku. Nie wk. mnię prosze.
a) informacja w wątku "naklejki na zlot" b) DO CIEBIE adresowana odpowiedź w wątku "miałem się pochwalić to się chwalę....." c) Pozostaje oboka maila jeszcze priv albo GG (fajnie że założyłeś zworkę i stopy w blendzie ) Tworzenie wątków na forum dla prywatnych wiadomości to ostateczność chyba nie?
Maila dostałem i dałem fw do córki. Niestety, z przyczyn "technicznych" nie dotarł. Naklejka do Ciebie wyjdzie w poniedziałek. Jest już zapakowana. Ale i tak pozdrawiam.
[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2005-05-14 17:50:16 ] |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-05-14 20:30:11 Myslalem ze zaginales gdzies na wakacje skoro nie odpowiadasz na maila. Wszak to nie poczta tradycyjna, co by czekac 3 tygodnie na list
Forum to nie umozliwia sprawdzenia ostatniego logowania (przynajmniej ja o takiej opcji nie wiem nic). Masz chyba zla date na kompie ustawiona bo Twoje posty podpisywane sa inna, starsza data (stad tez myslalem ze gdzies wyjechales). Pierwsze co w wyszukiwarce wyskakuje to namiary na Ciebie. Skoro pisze ze mam wyslac do Ciebie maila, to po co mam czytac nastepne watki? Takowy nalezy skasowac i _zastapic_ nowymi namiarami (imho). No ale sie wszystko pozytywnie skonczylo
Nie bijcie luda ze ktos chce naklejke. Za rosol co tydzien tez bijecie? Tez sie moze znudzic ![]() |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-05-14 20:54:55
Tylko, jeśli jest zbyt słony
Pozdrawiam - SpeedR |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-05-14 21:04:44 Łukasz nie ominie nawet najmniejszego pretekstu, żeby nie spuścić komuś wpierdolu ![]() |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-05-14 21:54:56
Wiesz, rozmawialiśmy o tym w Iłkach. Wszystko z przyzwyczajenia. Dotarło do mnie, że ludzie na ulicy boją się mnie ze względu na posturę
W końcu 1,75 cm wzrostu robi wrażenie
Pozdrawiam - SpeedR |
maltoron MOVIE MASTER Lew 407sw Okrąg | 2005-05-15 00:20:31
Taa, ja sie wystraszyłem |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2005-05-15 10:13:48 Ale fakt faktem, kto jak kto, ale były Moderator Cwikus nie nie czyta wątków i tworzy nowe posty
SpeedR musisz mu spuścić ten sławny wszem i wobec już wpie.....! ps. Kurde, byle tylko Cwikus nie odpowiedział mi jak Wujek Staszek - mistrz ciętej riposty |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-05-15 18:03:04 Na mnie nie ma mocnych ja zawsze przy sobie mam snickersa i jeszcze nikt chcacy mi wpierdolic mu sie nie oparl
Tak sie juz przyzwyczailem ze jak ktos cos mi chce wpierdolic, to w pierszej kolejnosci wpierdalaja mi... owego snickersa
plump niestety nie zawsze mam czasu jak teraz na czytanie wszystkiego ale milo jest wrocic na forum kiedy tylko mozna nawet jesli chcecie mi odbierac snickersy |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-05-16 01:16:06
He, he. Już sam nie pamiętam w jakich okolicznościach zwrot "wpierdol" stał się tak znany i lubiany. Mimo wszystko dociera do mnie, że prekursorem lansowania tegoż stylu na forum byłem ja w spólnie z DeeJay' em
Pozdrawiam - SpeedR |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-05-16 09:03:12 Pierwsze zanotowane użucie "wpierdolu" na forum: przez AnJay'a w wątku :"Trochę humoru na letnie dni )" w dowcipie o Jasiu i wakacjach.
Faktycznie Pierwsze użycie w n/w kontekście: kol Speed'R w poście z 2003-10-14 17:09:32 wątek "Gazowe ALKO..... gdzie najtaniej ???"
Niech żyje wyszukiwarka
|
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2005-05-16 21:26:28 Aleś jest Navi! Trzeba było linki też podać |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-05-16 22:23:55
Be my guest: wpierdol najstarszy Pierwszy Speed'R owy wpierdol |