Jedno malutkie pytanko od nowego, pomóżcie proszę !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich,
jestem nowy tutaj, za niedługi czas stanę się posiadaczem esorcika combi bolero II, mam nadzieję szczęśliwym...haha.
W związku z tym mam jedno pytanko, z tego co zdąrzyłem zauważyć temat był już wałkowany, ale nie dosłownie...
W moim przyszłym fordzie z tego co wiem niestety nie ma nic grającego...i dlatego pytam Was :
czy warto zakupić oryginalne radio forda model 6000cd, bo o takim myślę, czy raczej jednak cos " normalnego " za podobną kasę ?
To na razie tyle, bo nie chcęWam zbytnio głowy zawracać....
Pozdrawiam, Nowy z Pyrlandiii...Piotr.

Ford 6000 wbrew pozorom świetnie gra. Na pewno lepiej niz topowe modele JVC. No chyba, że stać Cię na Pionieera...

witam,
dzieki za pierwsza wskazówkę...niestety nie stać mnie bedzie jak na razie, przecież wydam troszkę kasy na sam zakup essiego, na jakiś lepszy sprzęt, a i tak będę musiał kupić przecież jakieś głośniki więć na początek po prostu zastanawiam sie co lepsze....fordowskie cd czy coś innego....
dzięki za wszelką pomoc,

W cenie 6000 RDS kupisz jakiegoś Blaupunkta F-Line, albo nowego Pionka z CD. Grają podobnie. I nie namawiam Cię przecież na KH-99 Aluminiowy panel, AA class, ech...

witam,
dzieki za pierwsza wskazówkę...niestety nie stać mnie bedzie jak na razie, przecież wydam troszkę kasy na sam zakup essiego, na jakiś lepszy sprzęt, a i tak będę musiał kupić przecież jakieś głośniki więć na początek po prostu zastanawiam sie co lepsze....fordowskie cd czy coś innego....
dzięki za wszelką pomoc,

niestety jeszcze oprócz mojego zdania na temat tego co ma grać, jeszcze ktoś ma coś do powiedzenia....haha, pewnie się domyśleacie o kogo chodzi...a mojej kobiecie niestety albo stety podoba się oryginalne radio...oczywiście jak byy się okazało, że to jesst nic nie warte to pewnie i tak kupię coi innego, ale chciałbym wiedzieć, może powiecie, kto z Was ma takie radyjkoi ewentualnie jakie głośniki i gdzie do niego podpięte...bo z tego co sięzorientowałem to w combi jest duży problem z nagłośnieniem tyłu...niestetyt tylko w grę wchodzi montaż na tylnych słupkach....

i jeszcze jedno: czy ktoś z Was miał może stycznośc z takim oryginalnym modelem i może coś na ten temat powiedzieć ; ford 9006cd audiophile ???

Akurat mój kumpel ma 6000 CD w Mondeo. I stąd moje informacje oraz wrażenia. A głośniki PYLE. Abstrahując od mojego krzywego słuchu, mogę taki zestaw polecić.

dzieki za wszelkie podpowiedzi, a co Wy na głośniki lanzar ?

De gustibus... Ja w średnim przedziale cenowym preferuję Pyle. Może dlatego, że maja większą dynamikę, a przy mojej muzyce to istotne.

albo może coś takiego :

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50971628

+ wzmacniacz do tego ??

No prodocent tego cuda, czyli BOSE, to firma, która mówi sama za siebie....

Jak już wspomniałem - de gustibus. No i zawartość portfela...

Akurat mam 6000cd i musze przyznacze gra calkiem przyjemnie i ladnie pasuje do deski (nie rzuca sie w oczy lecz szkoda ze nie czyta MP3) a jesli chodzi o glosniki to fabryczne cztery sztuki uzupełniłem dwoma wysokotonowymi Sony (ok. 100zl) w slupkach na podszybiu gra to calkiem fajnie ale trzeba zapomniec o dyskotece na pół dzielnicy . U mnie w kombi tylne glosniki sa umiejscowione fabrycznie w okolicy nadkoli i chyba trudno tam wepchnąc co lepszego.