| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jacob_plus 125p Mielec | 2005-05-15 20:19:12 Wczoraj w piekny sobotni wieczor podczas krecenia kilometrow po miescie ,cos zaczelo szumiec potem bylo tylko gorzej odezwalo sie chrupanie i inne nie przyjemne dzwieki.Heh a najlepsze jest to ze dwa tygodnie wczesniej bylem na przegladzie zawieszki i wszystko bylo OK.W pewnym momecie auto mi przysiadlo do ziemi,potem nie moglem ruszyc myslalem ze moze zacisk przy tarczy sie zblokowal,co sie okazalo posypalo sie łożysko w tylnym kole.Co jest potrzebne do jego zmiany i czy mozna to zrobic samemu? Pozdro |
Jacob_plus 125p Mielec | 2005-05-16 10:10:02 łożysko juz wyciagniete jes maly problemik brakuje mi jednego sruta w lozysku jest 8 a ja mam 7,chyba go zmielilo bo bylo tam troszke zmielonego materialu,albo poszlo w most musze to sprawdzic przy okazji zmienie olej.Pól oska jest cala wieloklin tez.Najlepsze jest to ze ono wogole nie szumialo dwa tygodnie wczesniej bylo sprawdzane cale zawieszene i mechanik mowil ze tyl jest igła.Pozdro dzieki za pomoc |