Nowe zdjęcia w profilu!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wam sie teraz podoba??

samo autko git...ale malowanie i te czarne mazy moim zdaniem nic do autka nie wnoszą....poza tym wyglądają jak zerżnięte z autka BOBO-TM. Myślę że normalnie pomalowane na czerwony kolor i tak by świetnie wyglądało..a tak...mi się nie widzi

Bobo mówił ze to miłe jak bede malował autko tak jak on. no ale niech on sie wypowie.

FFFFFFFFFF
AAAAAAAA
JJJJJJJJJJJJJ
NNNNNNNN
YYYYYYYYY
!!!!!!!!!!!!!!!

a ja widziałem go na żywo stał w poblizu Plejady

autko wygląda ok. tylko te felgi do wymiany i będzie git

pytanko!!!!
15' podejdą na pełnych oponkach czy niee

Cytat:
2005-05-16 21:40:55, hans7 pisze:
autko wygląda ok. tylko te felgi do wymiany i będzie git

Felgi są fajne, pasują do tego samochodu. Mi z boku przypomina trochę Pontiaca Firebirda Ale to tylko moje skojarzenie Ogólnie spoko

[ wiadomość edytowana przez: Cooler dnia 2005-05-16 21:49:42 ]

A mi sie nie podoba niestety, choc slowa uznania naleza sie za ilosc pracy jaka musiales w to wlozyc.Mimo wszystko gratuluje bo to tobie ma sie podobac.

jak 15 to oponka 50

no a zapas??
wejdzie coś tam większego bo teraz to wygląda jakby nic tam nie chciało wiekszego wejśc

Mi siem podoba ... ale alu do smieci. Do tego autka sa potrzebne alu ktore sie bedom swiecic jak psu jajca Tak uwazam

No po głębszym namyśle stwierdzam, że mi się podoba, choć ja osobiście bym tak swojego nie pomalował. Ale słowa uznania, nie ma co

Nie pytaj o 15-stki
W takim autku aż prosi sie o jakieś szesnasteczki

Cytat:
2005-05-16 22:03:32, variat pisze:
Nie pytaj o 15-stki W takim autku aż prosi sie o jakieś szesnasteczki

Nie kazdego stac na wymiane opon co miesiac Ach te kochane polskie drogi

nie pierdolcie że tam wejdą 16
chyba bez opon

Cytat:
2005-05-16 22:29:10, asc pisze:
nie pierdolcie że tam wejdą 16

kolego z tą podwórkową gwarą to proponuję gdzieś pod budę z piwem....poczytaj sobie zasady korzystania z forum, a także ustawę o poszanowaniu języka polskiego

Baaardzo ładnie, podoba mi się (choć sam bym tak nie zrobił, chociaż ). Naprawdę fajnie.

I nie pierd..l, 16" musi wejść

ogólnie mi sie podoba....jedank jest małe ale... jak dla mnie to fele do wymiany i jeszcze bad looka bym zrobił i wtedy gicior....no i moze zamiast czarnych pasków to myśle ze białe byłyby lepsze...

A mnie się podoba, każdy przecież robi autko dla siebie, a nie na wystawę (no chyba że na jakieś pokazy, ale wtedy takie auto raczej na codzień nie jest używane).
Byle tak dalej kolego!!!

pozdrowienia apacz_mk7