Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
czerwcu HF MEMBER AUDI 80 B3 (łódzkie) | 2005-05-16 22:23:13 Moje pytanie dotyczy całego układu kierowniczego w poniakach. Ostatnio nasiliły mi sie stukania jak przypuszczam z układu kierowniczego ale nie wiem z której jego cześci.
Wiec chciałbym spytac ludzi oblatanych w tym temacie na co powinno sie zwrócic uwage , co najczesciej sie psuje i jak temu mozna zaradzic ? (no i jak ktoś bardziej wtajemniczony to przyblizone koszty ...bym poprosił) pozdro [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-05-17 00:30:01 ] |
![]() Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-05-16 23:57:51 U mnie tez wystepuja stuki w ukladzie kierowniczym, a w warsztacie niedawno mowili mi ze maglownica (cokolwiek to jest w tym ukl. kierowniczym) jest do wymiany. Nie wiem czy te stuki maja zwiazek wlasnie z maglownica, bo nie mowilem w warsztacie ze mi stuka. Tak tylko przypuszczalnie lacze te 2 fakty. Jesli sie to okaze jednak maglownica to podobno nowe sa tylko oryginalne, nie ma zamiennikow i kosztuja ok. 1700zl a regeneracja tej starej to ok. 800zl. Nie interesowalem sie tym blizej bo jak na razie nie odczuwam zadnych efektow zuzycia tej maglownicy a stuki sa na szczescie jeszcze dosc rzadkie. |
![]() Marek-B HF MEMBER hyundai pony 1.5 GLS Łochów mazowieckie | 2005-05-17 07:37:03 Miałem to samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=93629&c=89&f=7 o tym pisałem ![]() |
![]() drakko1 HF MEMBER MITSUBISHI MIRAGE Rzeszów | 2005-05-23 10:44:40 Jeśli nie tulejka w przekładni sprawdź łączniki stabilizatora (jak są luźne stukają jak końcówka lub sworzeń ![]() |
![]() drakko1 HF MEMBER MITSUBISHI MIRAGE Rzeszów | 2005-05-23 10:45:36 Jeśli nie tulejka w przekładni sprawdź łączniki stabilizatora (jak są luźne stukają jak końcówka lub sworzeń ![]() |