Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2005-05-17 08:40:25 Ja znam tylko jedno ASO:
- Bieliński, ul. Modlińska 272, inna strona Dużego doświadczenia z nimi nie mam, ale jak byłem zmienić olej w nowym Getzie i zapytałem, czy mogę spojrzeć jak to robią, to dostałem odpowiedź: "Ależ oczywiście". Dzisiaj wstawiam auto po stłuczce do naprawy i jak narazie jestem zadowolony z obsługi. Wielkiej szyby nie ma. Mają salon, w budynku obok blacharnio-lakiernie, w następnym budynku warsztat. Wszystko oczywiście na jednym terenie. O warsztacie na wawelskiej słyszałem dobre opinie. |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-05-17 10:03:29 Renocar odradzam, nie bedę pisał szczegółów ale lepiej ich omijać lukiem i to duzym.
Ifamex to były diler i ASO hondy są mili ale IMHO mają poważne braki na razie w wiedzy o Hyundaiu no i bardzo słabe zaopatzrenie w części czeka sie do tygonia na pierdy które na Hynka dostaje siew ciągu jednego dnia. Inna sprawa przez telefon pan od części jeszcze ani razu na jakieś 5 prób nie znalał ceny i dostępności zawsze oddzwania po kilku godzinach ..na Hynka z miejsca mówi 4/5 przypadków. Ale żeby nie było za wesoło to na Hynka przycinają na robociźnie kosmiczne ceny, jeśli wycena jest 400 to płacisz minimum 600. Jedno co u nich lubie to własnie kolesia ze sklepu naprawdę się zna i umie szukać, na warsztacie wymieniali mi kiedys tuleje met-gum z tyłu i wypuścili bez zrobienia geometri z tyłu ...oczywiście kręcili śróbą która ją zmienia i na oko sobie ustawili pewnie - jak dla mnie w ASO to żenada. Poczekalnie maja przy warsztacie ale szyba prawie wenecka co bys za duzo nie widział i raczej wyganiają z warsztatu powołując sie na BHP heheheheheh |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-05-23 09:50:43 zgodnie z wytycznymi HYUNDAIA przed przyjęciem auta powinni iść razem z Toba i obejrzeć całe auto i pozaznaczac na formularzu wszystkie zarysowania, odpryski itp. na Twoim aucie ![]() |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-05-23 12:32:47 oj to u mnie by się zeszło troszkę ![]() |
![]() robula HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2005-05-27 18:34:42 Pytałem w Kobyłce w ASO Sobański powiedzieli że najlepiej zostawić auto , bo potrwa to 3-4 godziny. Dziwnie długo i chyba to jest odstraszające by gnic tam 4 godziny.
POdążaj zawsze swoją drogą |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-05-27 22:54:59 standardowy przegląd w ASO powinien trwać minimum 2 h ![]() |