MotoNews.pl

Złodziejstwo to zmora Wrocka !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tematy poruszane na forum, dotyczą problemow zwiazanych z Fiatami
131. Ale ten ktory chce poruszyć to" kurestwo" ktore jest plagą.Miałem skrzynie biegow
w garażu, jedna z nich to abart. Jakies skurwiele ukradli i na domiar tego spalili garaż ..Jestem załamany z tego powodu! Pewnie bedą szukali aby je gdzies opchnąć. Autogiełda to darmowa dolnoslaska gazeta z ofertami sprzedaży, napewno ukrzą sie ogłoszenia.Lub pokątnie komuś opchną.Wiem że trudno w takiej sytuacji pomoc ale
chcę wszystkich ostrzec; UWAGA NA ZŁODZIEJI PODPALACZY.
Okolice Wrocka to dziuple w ktorych sa gromadzone skradzine cześci.

Wpółczuję-wiem co to znaczy Sam straciłem mnóstwo części w ten sam sposób, choć garażu mi nie spalili. Myślę, że większość trafiła na złom (skradziono mi 4 głowice do DOHC i polonezów, 2 skrzynie biegów do DOHC, silnik poloneza, 2 bloki DOHC i mnóstwo innych tylko metalowych/aluminiowych części). Dla tych debili stanowi to tylko wartość złomu (chlanie tanich win na 2-3 dni) a dla nas maniaków ma wartość wręcz niewyobrażalną

Powinno się obcinać ręce takim skurw...

W Poznaniu też kradną. Głowa do góry

Kurcze nie wiedziliśmy że to twój garaż, w imieniu sekcji wrocławskiej przepraszam.
Skrzynie oddamy, garaż odbudujemy.

ale gosciu jestes dowcipny, nie ma co...
poziom.... nie bede konczyl

Faktycznie ani to na poziomie ani smieszne-siasc i plakac

Wspólczuję straty. Też by mnie szlag trafiał, gdyby mnie takie sk..syństwo spotkalo.
Zdecydowanie ZA obcinaniem rąk. Tylko jak takich namierzyć ??

Zrozumcie tylko, że Lajka chciał humorem rozładować sytuację.
Stąd ten dowcip. Może nie do końca przemysłany, ale myślę, że intencje były dobre. Tymczasem wygarnęliście Lajce z dział troche zbyt dużego kalibru.

Moze i faktycznie,ale ja takze mam garaz pelen rupieci od DOHC i naprawde taka strata by mnie zalamala

Nie tylko ty masz różne wartościowe rzecz.
Swoje w miare możliwości staram się trzymać w miejscach bardziej bezpiecznych - a sytuacjach skrajnych nawet w swoim pokoju.

P.S.
Szkoda że krzystof nie reaguje na priv'y i mail'e - myśle że taka kradzież była raczej nieprzypatkowa.
Więc rozejrzałbym się niestety ale nawet po znajomych.
Skrzynie Abarth'a nikt by nie ukradł - gdyby nie wiedział że nią ona jest - ot takie moje zdanie.
Albo ktoś był/jest znawcą(i to dobrym) tematu - albo niestety masz jakiegoś nieciekawego znajomego.
Pozdrawiam.

Witam !
Odpowiedz na post lajka....Sluchaj kolego twoje wypowiedzi na forum
sa raczej w tonie inwektywow dlatego niemam zamiaru odpowiadac.
Jestes napewno mlodym czlowiekiem, i niemam checi polemizowac.
Chyba ze zmienisz ton wypowiedzi ,ale decyzja nalezy do mnie.
Ty moze akceptujesz takie metody dochodzenia do jakis fortun ale jest to na krotka mete.Ja jestem odmiennego zdania i tym sie roznimy. Pozdrowienia.

Cytat:
Witam !
Odpowiedz na post lajka....Sluchaj kolego twoje wypowiedzi na forum
sa raczej w tonie inwektywow dlatego niemam zamiaru odpowiadac.
Jestes napewno mlodym czlowiekiem, i niemam checi polemizowac.
Chyba ze zmienisz ton wypowiedzi ,ale decyzja nalezy do mnie.
Ty moze akceptujesz takie metody dochodzenia do jakis fortun ale jest to na krotka mete.Ja jestem odmiennego zdania i tym sie roznimy. Pozdrowienia.

Powiem krótko.
Rozumiem iż mogłeś się zdenerwować moim nietrafionym zupełnie postem, jednak zupełnie nie rozumiem twojej reakcji na :
1) moje przyznanie się do winy
2) moją chęć poznania cię bliżej - jako miłośnika 131(priv'y i mail'e)
3) moją chęć pocieszenia twojej osoby i dodania ci otuchy.

Nie rozumiem :
Pewnie ze względu na wiek(młody = lubiący polemizować/prostować nie jasne sprawy, wiek który i tak raczej nie ma tutaj znaczenia) zupełnie twojej wypowiedzi?
Teks typu :
Cytat:
...Ty moze akceptujesz takie metody dochodzenia do jakis fortun ale jest to na krotka mete.

- jest równie nie na miejscu jak mój żart w tym wątku - ja przeprosiłem, mam nadzieje że i tobie starczy dobrego wychowania i kultury na taki gest po tych słowach.
Fakt iż oceniłeś mnie niczym złodzieja po jednym poście(pierwszym), a nie zwracasz/zwróciłeś uwagi na ton wypowiedzi wszystkich kolejnych świadczy niestety o tobie i twojej osobowośći.
Jeśli się myle - niech ktoś obiektywnie mnie poprawi.

Pozdrawiam jak zawsze przyjaźnie Lajka.

Ej wyloozujce !!!!

Łajka spokój bo w kosmos ponownie wyślemy

Cytat:
2005-05-17 00:48:23, -SerU- pisze:
Wpółczuję-wiem co to znaczy Sam straciłem mnóstwo części w ten sam sposób, choć garażu mi nie spalili. Myślę, że większość trafiła na złom (skradziono mi 4 głowice do DOHC i polonezów, 2 skrzynie biegów do DOHC, silnik poloneza, 2 bloki DOHC i mnóstwo innych tylko metalowych/aluminiowych części). Dla tych debili stanowi to tylko wartość złomu (chlanie tanich win na 2-3 dni) a dla nas maniaków ma wartość wręcz niewyobrażalną Powinno się obcinać ręce takim skurw...

Ten silnik poloneza i tak sie do niczego nie nadawal, bo stal dwa lata pod chmurka bez glowicy(numerki mam dalej w swoim dowodzie ), ale glowicy od poldka, gaznika weber 250 i tych dwoch skrzyn do dohc(jedna z peknieta obudowa, a druga w kawalkach) nie podaruje!

EDIT: nie wysylajcie znowu Lajki w kosmos fajny z niego pies

[ wiadomość edytowana przez: Piter20 dnia 2005-05-31 22:24:48 ]

Ja ci dam psa - ino podjedź dziś na spota jak i ja podjeżdźam.

no, podjechal i co?