| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DanDan HONOROWY WETERAN BMW Świętochłowice | 2005-05-17 23:43:33 Prosze o pomoc w imieniu mojej kuzynki , wczoraj wieczorem ktos podłączył się pod jej numer telefonu, a rano TP S.A dzwoniła że ma do zapłaty 2000 zł za 0-700!!!!
Co robić ,jakieś kontakty, pomysły ? poratujcie DanDan |
djgoofy Opel Omega B 2.5 V6 Leszczyny | 2005-05-18 13:04:18 współczuję
TP SA to same haharstwo. u mnie w pobliżu to aż się roi od pootwieranych skrzynek. gdy zgłaszasz to BŁĘKITNEJ LINI to oczywiście przyjadą - zrobią. a za przeproszeniem - GÓWNO ROBIĄ. i niestety później Nasi bliscy, albo my sami płacimy tym burakom. tak jak koledzy wspominali. to jest dobry pomysł (fotka,szum z Policją) i powinno być ok fakt że, to znając życie potrwa sporo czasu. ale oczywiście zawsze warto.
NIE DAJ SIĘ
powodzonka pozdro |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2005-05-18 17:22:17 Przerabiałem to na własnej skórze: 0-300 POP. Napisałem odwołanie, ale otrzymałem odpowiedź odmowną - kazali płacić. Napisałem więc jeszcze raz, ostrzej, powołując się na liczne ostatnio przypadki takich zdarzeń wśród moich znajomych z mojego rejonu zamieszkania i że w każdej chwili mogę powołać świadków. Napisałem też, że mogę udowodnić nawet sądownie, że ja ani moja rodzina nie mamy i nidgy nie mielismy telefonów w sieci Idea. Pomogło. Przyszła odpowiedź, że reklamacja została uznana.
Oczywiście natychmiast zablokowałem 0300 i 0700. |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2005-05-18 20:45:48 a ja tam już w domu dawno nie mam telefonu stacjonarnego,, jak ktoś niedużo dzwoni to sie komórka opłaca i jest problem z głowy
a Ty to musisz sie ciagle odwoływać, a nawet jak pójdziesz do sądu czy co to i tak nic nie zrobią, bo sprawa jest jasna... pozdrawiam |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-05-18 21:52:13 kiedyś o mało eksmisji nie dostałem z domu, bo jako "czarna owca" w domu wszystkie przewinienia to ja.
a wiec któregos pieknego dnia dostaliśmy rachunek od TP na prawie 2000 zł i większośc połaczeń była na 0-700 więc oczywiście znowu na mnie padło podejrzenie. No ale jako człowiek niewinny wziąlem rachunek i poszedłem do Biura obsługi. Pani twiuerdziła ze ja jako młody człowiek chciałem sie zabawić i podzwoniłem sobie. A teraz musze za to zapłacić. tak sie wkurzyłemze az mi kilka bluzgów wypadło z ust. Stanęło na tym ze zapłaciliśmy srednia z 3 ostatnich rachunków napisałem reklamację i od 4 lat cisza. a od 3 Tp walimy bo każdy ma swój telefon i z niego sie rozlicza. A wiec walic oszustów TP sa... |
disel Gliwice | 2005-05-18 22:01:50 Znajomi kiedys dostali ponad 1000zl rachunku za 0-700 , bylo "dochodzenie" i babcia sie przyznala ze dzownila do wrozki |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2005-05-19 08:37:49 Sołtys na taką kwotę tepsa wystawiła rachunek także kwestie technicznych możliwości mnie interesowały trzeba było ratować teściową bo poczciwina z niej jest
Pozdrawiam |
robertm omega Lipno | 2006-02-18 20:34:32 zgłoszenie Policja. To jedno. Wazniejsze jest zdjęcie i notatka policji o niezabezpieczonych przewodach. Po tym nie powinno być problemu.
Policja umorzy sprawę z powodu niewykrycia sprawców a Ty masz poważny argument. |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2006-02-18 20:39:35
A TPSA czekała rok na pieniądze
czytaj posty i zobacz date |