MotoNews.pl

CHLAPACZE DO MALCOW I INNYCH RAJDOWEK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam zainteresowanych... mam mozliwosc dorabiania na zamówienie chlapaczy o kazdej wielkosci do maluchow, CC, SC i innych rajdowek i samochodow tunningowych... cena za komplet (4 sztuki) 50zl + koszt przesylki. Dostepne kolory: czerwony, niebieski, bialy, jasno szary, ciemno szary, pomaranczowy... zainteresowanych prosze o kontakt: Tel 889885522 GG: 3319739 i mail: kuba_rallycross@o2.pl

A czym te chlapacze różnią się od standardowych bo na razie widze tylko że ceną Masz jakieś foty?

Pozdrawiam

Domyślam się, ze chodzi po prostu o duuży kawał kolorowej gumy docięty na wymiar i kształt, ewentualnie jakoś wykończone. Pewnie coś takiego:

Ale oczywiscie myśle, że każdy chciałby zobaczyć dokładnie to co TY oferujesz, wiec czekamy na jakieś fotki...

Spoko maroko foty beda jutro lubw piatek... niemam teraz aparatu bo pozyczylem ale jak tylko bede mogl to przesle ... tak to jest kawalek ladnej zbrojonej wluknami szklanymi gumy ktora wycinam na zamowiony ksztalt

samemu też można wykonać takie chlapacze))kiedyś zakładałem nawet o tym topic

Cytat:
samemu też można wykonać takie chlapacze))kiedyś zakładałem nawet o tym topic

ale po co to komentujesz. chłopak założył wątek o sprzedaży a nie o zrobieniu.
ps. jakoś nie widze na twoim kaszlu chlapaczy twojej konstrukcji.

kiedys na allegro były chlapacze , super okazja ponoc hehehe kolezka kupil i okazało sie ze to taka pianka jak kari mata, za 4 zaplacil 50 zl i i kazdy sie smial bo to zwykła karimata... na dodatek sie rwały. Na zdjeciach wygladały OK bo sam chcialem kupic. Mam nadzieje ze kolega takiego bubla tu nie sprzedaje. A jak bedą OK to znajde kilku nabywcow od nas z klanu rajdowcow

wymiar mozna podać dowolny??
będe potrzebował 4x troche większego formatu niż chlapacze

z jakiego materiału one są?(polipropylenu?) i jakie grube?

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2005-05-19 01:22:27 ]

Mar, co kombinujesz? PRzygotuj rysunek techniczny to na pewno Ci wytnie . Albo zamów większe kawałki i "samsetnij" .

a takie tam tjuninki .
co do cięcia to nie ma problmu sam se dam rade -tylko czy są ?

czekam na foty..

Jak ktos chce to moge wiekszy plat sprzedac i sam moze sobie dociac... ale juz mam wzor dociety do malca np i wydaje mi sie ze sa idealne ale jak ktos chce to niema problemu... pytanko... jaki kolor najbardziej by interesowal??

różowe są??

jak ktos baaardzo chce to moge zalatwic

a naszywasz na to jakis mega bajerancki napis typu Spałko coby dodał z 5 km z górki????

No napis by byl w cipe :]
Ale zawsze można wziac naklejki ktore obok oferuje SerU i polaczyc

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-05-20 01:46:32 ]

i mnie kawalek gumy wyjdzie 200 zeta....nie dzieki wole wałek kupic