| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kubark BMW Member BMW 728iA E 38 Szczecin | 2005-05-18 19:54:51 Szukałem w archiwum, ale nie znalazłem podobnego problemu ?. Kilka dni wcześnie wyś. się info. aby sprawdzic poziom płynu w zbiorniku wyrównwczym. Sprawdziłem i był poniżej kreski ( było brak około 200ml-mała szklanka). Dolałem koncetratu i za 2 dni to samo . Ponownie dolałem i dziś sprawdzam - taki sam ubytek. Czy to może uszczelka pod głowicą do wymiany?
Help me! |
VANOS E39 523i GLIWICE | 2005-05-18 20:46:55 Może oby nie. Sprawdz czy nie robi się śmietana z oleju poznasz po bagnecie i to samo w naczyniu wyrównawczny od cieczy chłodzącej jak nie, to jeszcze sprawdz czy na rozgrzanym silniku nie paruje z rury ale przy tak małym ubytku nie wiem czy widać w spalinach.U kolegi w tym samym silniku tylko w E36 lała się woda na zewnątrz z pod głowicy, było widać na gorącym silniku i sciekało po bloku.Dobrze popatrz, a może to poprostu któryś wąż-oby |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-05-18 22:53:42 Hmm sprawdź dokładnie czy gdzieś nie cieknie, jak dużo jeździsz to możliwe że wyparowywuje i wtedy lipa. Ale zerknij na bagnet tak jak pisał mój poprzednik! |