[S][swap 126] Nowe ceny flanszy!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od dzis mam nowe ceny flanszy - obrobiona, przygotowana do centrowania 200zl, nieobrobiona 180zl. Jesli ktos jest chetny - zapraszam. A wszystko dzieki ilosci flanszy jaka juz wykonalem i sprzedalem - zadnego zwrotu czy reklamacji - wszyscy sa w 100% zadowoleni. Ostatnia osoba, ktora zrobila swapa na mojej flanszy jest Wojtas7 (silnik 1.1), poprzednia - Blue_650 (silnik 900). Flansze pasuja do polaczneia wszystkich silnikow fiatowskich z dowolna skrzynia, nie mniej jednak jestem w stanie wykonac flansze do dowolnego silnika w polaczeniu z dowolna skrzynia.

o nareszcie trafiles w dzial gdzie ma byc ten temat...
do trzech razy sztuka

Nie rozumiem o co chodzi. Tutaj jest dzial sprzedam? Wiec tutaj sprzedaje i jak ktos bedzie chetny to zapraszam - z mila checia udziele informacji i odpowiem na pytania. Na glownym watek informacyjny rozwinal sie z zupelnie zbedna dyskusja na blizej nieokreslony temat.

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-14 10:27:43 ]
[ powód edycji: ale dalej nie nauczyłes się tytułowac wątków ]

Odwiezam celem przypomnienia o nowych cenach flanszy do wszelkich swapow fiata.

A przypomnij bo nie pamietam i nie chce mi sie szukac
flansza jest alu czy stalowa?

Fajnie,ze ceny spadly w dol Od dzis zbieram hajs na flansze,bo ABARTH juz niemoze sie doczekac jak dostanie dawki paliwa do serducha No i przy okazji i ja bym chcial wiedziec czy to alu czy stal

to alu i waga ok 3kg. polecam wziac nie obrobione i samemu obrabiac podczas robienia otworow.

ostatnia moja ze stali wazylem i wazy 3,4 kg

Aluminium nie rdzewieje i jest latwiejsze w obrobce

Chce tą flansze kupic tylko jak ją mam zamówic?

flansze wydechu do malca ?