| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JankeS_GSI Opel Astra GSI 16V Kowalewo Pomorskie | 2005-05-22 08:56:17 W niewyjasnionych okolicznosciach pozbylem sie wczoraj listwy bocznej drzwi kierowcy Ma ktos cos takiego na sprzedaz do Astry GSI 92r? Albo wie gdzie moge to dostac. Pograzony w zalu czekam na wszelkie info ![]() |
netghost Opel Astra /SOLD/ MB ... Toruń | 2005-05-22 10:08:14 Odezwij sie do usera MarchewGSI z Iławy, z tego co wiem dysponuje duza dawka czesci z GSi (ale przeplywomierza juz nie ma ) Jezeli bedzie mogl to na pewno pomoze.
Pozdro, i do zobaczenia w piatek ![]() |
coll44 opel astra Knurów | 2005-05-22 13:10:05 coz ja juz musialem zakladac trzecia !!! antene bo wyjatkowo komus przeszkadzaly hmm juz zaczynam sie zastanawiac czy to nie jakis problem konstrukcyjny ze tak ona ludzia przeszkadza postanowilem ze do 3 razy sztuka jak mi teraz ktos ja wyrwie to sobie zaloze wewnetrzna to pewnie mi szybe ukradna heheh(teraz mnie to nawet smieszy ja rano ja wsiadalem do samochody delikatnie mowiac miale zdecydowanie gorszy humor![]() |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2005-05-22 18:12:21
Akurat te znaczki idą jak woda, wiem bo mi trzy razy chcieli zerwać tylko na szczęście zawsze ktoś z moich znajomych się napatoczył i spłoszył gówniarstwo. |
Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2005-05-22 20:10:48 To powiem Wam że kiedyś złapałem gówniarza na kradzieży "celownika" z Mercedesa /tak nazywam tem emblemat na środku maski/, wezwałam Policje, chłoptaś miał sprawe w sądzie grodzkim, niby ładnie, wszystko jak powinno być.
A teraz najlepsze, nie zgadniecie jaki wyrok dostał. 20 PLN Grzywny, SKANDAL!!!!!!!! to nie pomyłka, słownie DWADZIEŚCIA ZŁOTYCH
Następnym razem jak kogoś złapie to sam mu morde obije bo chyba lepiej to zapamięta niż śmieszną karę wymierzoną przez Sąd. [ wiadomość edytowana przez: Slawekp dnia 2005-05-22 20:11:40 ] |
Jacek1983 Pełnoprawny Klubowicz Civic EJ9 1.4 iS/Ast ... Warszawa | 2005-05-23 00:20:01 Koleżanka mi kiedyś opowiadała, jak na osiedlu, jednej nocy zniknęły znaczki VW z prawie wszystkich samochodów stojących pod blokami Jakiś narwaniec czy co?? Pewnie lubi VW heh... |
romko Forumowicz Opel Astra I Caravan Gliwice | 2005-05-23 10:30:13 Mi ukradli listwę z klapy bagażnika w kombi, umieściłem już 2 posty ze posukuję taką listwę, ale mam dużego pech, oba posty zostały usunięte |
mock Pełnoprawny Klubowicz opel Ascona Warszawa | 2005-05-23 11:04:17 Wczoraj sąsiadowi gwizdnęli z podjazdu Rekorda E1... |
Quattro Forumowicz Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-05-23 15:06:02 mi zajeb. oslone haka hol. przod... MB 190... tylko ze z pakietu ospoilerowania Evo..... |
mock Pełnoprawny Klubowicz opel Ascona Warszawa | 2005-05-23 17:24:57 Akcent optymistyczno - humorystyczny:
Zostawiłem dziś pod blokiem do połowy otwartą szybę na ponad 3 godziny. Nie dość że radio nie zginęło, to nawet drobne pieniążki między fotelami ocalały! Ufff.. Jedyne z czego jestem niezadowolony to fakt, że mam teraz małą powódź, bo od rana leje jak z cebra |
Marcys Pełnoprawny Klubowicz Opel Astra II - Sprz ... Gdańsk | 2005-05-23 18:01:26
dziwisz sie, a po co komu przemokniete radio? ale faktycznie masz szczescie... |
Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2005-05-23 19:10:59 A może napiszcie coś na temat mojej poprzedniej wypowiedzi.
Bardzo jestem ciekawy co powiecie a nie chce otwierać nowego tematu.
[ wiadomość edytowana przez: Slawekp dnia 2005-05-23 19:11:38 ] |
Red Astra Iron Maiden Andrychów | 2005-05-23 19:29:37 Slawekp - to temat rzeka... w TV Policja namawia
by zgłaszać wszelkie przejawy łamania prawa w tym tak boleśnie odczuwane kradzieże dokonywane na naszych Opelkach, ale kiedy jakiś baran stuknął mi autko na parkingu : " no i po coś Pan nam to zameldował?" skwitował jakiś tam aspirant - za to po miesiącu podjeżdżam pod dom a tu RADIOWÓZ, dacie wiarę osobiście przywizli mi chłopaki pismo o umożeniu "śledztwa" sąsiedzi już węszyli aferę...
Cenię Policje, ale czasami jak wszyskim nie do końca im wychodzi, no i analogicznie dotyczy to sądów i wyroków wydawanych na gówniarstwo, które nie dostaje nauczki. Najlepiej jak kolega poniżej... dać kopa potem telefon a jak przyjedzie policja to przewrócił się nam delikwent |
Luz RegionAdmin Kadett C x3/Omega B/ ... Poznań | 2005-05-23 21:15:09
Na co to komu?? |