Głowica od pandy / wycieczka do OBR Bielsko Biała

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Elo.
Chciałbym zakomunikować że będac ostatnio na wycieczce w OBR Bielsko Biała zauważyłem dwie dziewicze głowice od pandy jeżeli ktoś jest zainteresowany i ma dojście to polecem skierować sie własnie tam. Jak mnie pamięc nie myli to głowice te leżały w pokoju 101 , były one wciśniete między szybe a jakąś starą szafe. Jest je ładnie widać ponieważ są one tuż koło jednych z drzwi wejsciowych. Tak wiec jezeli ktoś coś takiego chce to uderzajcie tam. Pozdro.

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2005-05-23 20:02:55 ]

..a jak bys dobrze patrzyl to w tym samym pokoju zobaczylbys jeszcze kilka dziewiczych blokow silnika z jakimis dziwnymi wzmocnieniami oraz pare glowic bambino(2 chyba dokladnie). tez bylem w obrze i tez widzialem ten pokoj ale to nie do wziecia jest bo pomimo tego ze nikomu to nie potrzebne to nie ma z kim zalatwic zeby to z tamtad wytargac.tam juz nawet nie ma ludzi ktorzy by dokladnie opowiedzieli o dziale sportu i panu klimeckim bo nikt juz tego nie pamieta niestety a innym sie nie chce

Szkoda ża tak to wszystko umiera, ale niestety tacy ludzie już są i nic tego nie zmieni. A szkoda jest naprawe wielka ponieważ maluch to spory kawał polskiej historii. To właśnie od maluszków porschaki i inne badziewie "made in helmuten" dostawały po dupsku . Cóż można wiecej powiedzieć, zapewne nie tylko ja tak czuje ale i większość z Was.
Ale nie moge niestety załapać jednego. Na zachodzie są nadal produkowane sportowe częsci do samochdów z lat 70-tych i wcześniejszych, można kupić wszystko począwszy od sportowego rozrządu a koncząc na twardej spręzynie zaworowej czy zawieszeniu, a u nas prawie każdy rodzimy tuner już wycofał sie lub właśnie sie wycofuje z produkcji gadgetów do maluszka. A skąd młodzi ludzie (czyt. zapaleńcy ) mają natrzaskać tyle kasy na to wszystko, samemu sie wielu rzeczy nie zrobi. Wiem co mówie bo sam jestem studentem i nie stać mnie na wiele fajnych gratów do mojej bestii i sporo musiałem przejść żeby doprowadzić samochód do stanu obecnego.
RECPECT FOR ALL !! !! !! !!

jak do malucha cos ciekawago jeszcze z trudem mozna znalezc to do lepszych polskich aut to juz wogole nie ma.

Zreszta jak ktos ma pieniadze to sobie takie czesci z zachodu sprowadzi, a jak pieniedzy nie ma to i czesci mial nie bedzie, w koncu nie ma nic za darmo. I sadze ze nawet jakby w Polsce ktos takie rzeczy produkowal to tanie by nie byly, bo za jakosc sie placi, no chyba ze by to bylo jakies druciarstwo dla pospólstwa albo producent bylby jakims altruista to wtedy cena moglaby byc niska.

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2005-05-24 18:20:23 ]