MotoNews.pl

Brat z siostra, polak z czeszka, fso ze skoda - 2xcoupe ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie tak dawno bo zaledwie wczoraj odbyl sie maly wypad we Wroclawiu do lasku Jak to zwykle bywa byl tez aparat i sie pofotografowalo troszke A ze na zdjeciach dwie kupetki to i mozna porownac te dwa ciekawe modele

Marechewkowy polonez i czerwona skodzina.

A tu z kierowcami:

Sposob na skode Czyli jak sie wchodzi po czesku do auta

Jazda testowa Poldkiem:

I skoda:

I na koniec jeszcze raz nasz Polak

Mam nadzieje ze fotki sie spodobaly
Pozdrawiam.

Piękna!! I jedna i druga!! W naszej tylko halogenki włożyć i ideał!!

Świetne fotki I na dodatek zrobione słusznym aparatem

[ wiadomość edytowana przez: Makaveli dnia 2005-05-23 18:21:48 ]

Jednak w Poldku widać włoską ręke stylisty.....

Śliczne auta, świetne zdjęcia...
Miło popatrzeć na te 2 "coupe", poldek jest wielką rzadkością, a i skodę rapid nieczęsto zobaczyć można.

no i super wygladają coupetki, nawet fajnie ze nie jest zrobiona na 100% jak z fabryki bo te felgi dodają tylko smaczku super gratuluje

Polonez Coupe po prosto super.

naprawdeladne...choc ja gustuje we wlochach polskiego pochodzenia Widze ze Adamus ma konkurencje i musi sie zabrac za remoncik coupety

pozdrowionka

łojapier.... aaaale zajefajna coupeta!!!! przepraszam za język kolowkwialny, ale Polduś jest po prostu PIĘKNY! kogo to autko i czemu wcześniej nie było go u nas na forum???

dobrze zrobione fotki i tyle. to nie coupeta adamusa tylko kogos duzo mniej sympatycznego, jak podejrzewam.

Lechu, na forum bywam od 841 dni.
P.S.
Nie zabijcie mnie - ale skodą przyjemniej mi się jeździ.
Może to przez jej wage, 890kg.

P.S. cz.2
Hmmm nie sądziłem że jestem aż tak niesympatyczny.

[ wiadomość edytowana przez: Lajka dnia 2005-05-23 21:53:52 ]

Cytat:
2005-05-23 21:51:02, PAGAN pisze:
dobrze zrobione fotki i tyle. to nie coupeta adamusa tylko kogos duzo mniej sympatycznego, jak podejrzewam.

Wolność słowa w każdym calu. Hmmm.???

PAGAN a jaki związek z tematem postu ma tekst "to nie coupeta adamusa tylko kogos duzo mniej sympatycznego, jak podejrzewam"?? Ludzi zaczęliśmy tu oceniać, chyba sie wątki pomyliły? Lepiej się cieszmy, że te samochody są, nie tylko w rękach najgorliwszych FSOAKowców...Takiej Coupety to nikt nie ma, a Adamusowej w przeciwieństwie do prezentowanej nalezy się jednak remocnik

Cytat:
2005-05-23 21:51:28, Lajka pisze:
Lechu, na forum bywam od 841 dni.

no to już wiem

Po prostu poldzio

Cytat:
2005-05-23 22:02:47, eFeSOwiec pisze:
Takiej Coupety to nikt nie ma, a Adamusowej w przeciwieństwie do prezentowanej nalezy się jednak remocnik

Chyba zapomniałeś że kolega Pudel ma piękna Coupete w oryginalnym stanie Zaglądnij do jego profilu to sie przekonasz, pozdroo

O przepraszam Mustang ale Pudlowa jest inna a Lajkowa inna Pudlowa pod względem stanu blacharki pewnie bije obydwie (Lajkową i Adamusową) na głowę

Gdyby było tak jak mówisz Mustang, to Pudel i Łajka mieliby bliźniacze egzemplarze

Owszem, o to chodzi żeby każda Coupeta była inna, ale najważniejsze jest to żeby była dobrze utrzymana.

O to właśnie chodzi Zatem posiadacze Coupetek łączcie się