[s] bimarco b, szpilki, zamach, naba, drzwi el..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szpilki razem z piastami i nakrętkami, łożyskami itp, całykomplet na wsyztskie koła, długość szpilki 7,5 cm, gwinty ok, smarowane cały czas, ogolnie calkiem fajne, lozyska nowe w nich, wsyztsko ok. Cena 120zł.

Zamach toczony do wieńca 50zł

Bimarco B czerwone, jedno przetarcie na tyle takze nie widać, kolor ok bo niedawno prany, razem z mocowaniami do podłogi, cena 210zł

naba na STARY wieloklin czyli do fl'a itp, cena 50zł

Alternator + blachy z ulepszonym dolotem itp, może być oddzielnie za sam altek 40zł, za altek + wiatrak + blachy modowane pod dolot 50zł

Drzwi od el'a, zero rdzy. Razem z szybami i mechanizmami sprawnymi, cena 140zł za oba

a same szpilki??

samych szpilek to wyjmować nie będe raczej bo mi sie reszta nie przyda. Wszytsko jest ładnie wpasowane trzyma sie jak h** więc bierz całość

Cytat:
2005-05-23 20:27:25, toki pisze:
samych szpilek to wyjmować nie będe raczej bo mi sie reszta nie przyda. Wszytsko jest ładnie wpasowane trzyma sie jak h** więc bierz całość

na co mi całośc jak mam nowe łożyska wszystkie. tylko szpilki by mi sie przydały. ale cena to pewnie kosmos

Dokładnie o o tym samem rozmawiałem z Tokim wczesniej ale skubaniec uparty jest

no ja se tych piast z półośkami na półce pozniej stawiac nie bede.
drzwi i altek nieaktualne

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-05-23 21:39:09 ]

Cytat:
2005-05-23 20:57:23, toki pisze:
no ja se tych piast z półośkami na półce pozniej stawiac nie bede. drzwi i altek nieaktualne [ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-05-23 21:39:09 ]

złom teraz w cenie jest

Cytat:
2005-05-23 21:42:32, bizer_trikolor pisze:
złom teraz w cenie jest

to samo mu mówiłem, ale chyba tego nie czai... Że jeśli ktoś tego nie potrzebuje, to mu za to nie zapłaci

pokaz jakies dobre zdjecia tego kubła zebym mogl sie przyjzec

Jesli kubły jeszce sa to wstepnie zaklepuje.Podeslij foto jak mozesz na radosny80@poczta.fm

Jesli kubły jeszce sa to wstepnie zaklepuje.Podeslij foto jak mozesz na radosny80@poczta.fm

niby sprzedany ten bimarco, zobaczymy czy typ wplaci kase.

wyplaci wplaci , wlasnie ide zrobic przelew

okej