Pilkarski poker

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i sie zaczelo. Zatrzymali Fijarczyka tzn pana F. a teraz Gazeta wyborcza pisze o kolejnej aferze KLIK Na forum wyczytalem ze chodzi o sezon 1999/2000

Tabela po rundzie jesiennej:
1. Górnik Łęczna 55 pkt.
2. GKS Bełchatów 52 pkt.
-----------------------
3. Śląsk Wrocław 48 pkt.
4. GKS Katowice 45 pkt.

Na koniec sezonu:
1. Śląsk Wrocław 103 pkt.
2. GKS Katowice 102 pkt.

Ciekawe co jeszcze wyjdzie na jaw... Moze sie okaze ze Legia sprzedala Widzewowi mistrzostwo w 1997. Chodzi mi o pamietny mecz w ktorym do 88 minuty Legia prowadzila 2:0 i gdyby wygrala bylaby mistrzem. Ale przegrala 2:3 i to widzew byl mistrzem. Aha i ciekawe jeszcze jak to bylo naprawde w 1993 roku...

Polska .... i sie dziwia ze nie ma ludzi na stadionach ehhh

pozdr

na stadionach nie ma ludzi bo sa debile z szalikami (bez obrazy)

i sie ludzie dziwia ze na Legie w majacej ponad milion mieszkancow W-we przychodzi 7-8tys mieszkancow... a na zuzlowego Apatora w 270tysiecznym Toruniu 10-20tys kibicow.

Cytat:
2005-05-24 12:54:47, Quattro pisze:
i sie ludzie dziwia ze na Legie w majacej ponad milion mieszkancow W-we przychodzi 7-8tys mieszkancow...

sprostowanie, 12-14 tyś. ludzi

głównym powodem też jest niestety cena wejściówek na Legie, zdzierają ile mogą ... dobrze, że mam za darmo wejściówkę na Honorową bo szkoda by było wydawać prawie 40zł na jeden mecz

liczylem srednia z zeszlego sezonu.... tylko Lech mial ponad 10tys....

Cytat:
2005-05-24 14:26:00, Quattro pisze:
liczylem srednia z zeszlego sezonu.... tylko Lech mial ponad 10tys....

No chyba, że tak

Wiesz Q po pierwsze troche strach chodzic na mecz to raz a dwa to Norbert ma racje, zaplacic 40 dychy i ogladac jakis ogorkowy mecz... Moim zdaniem jesli isc to na mecze typu Legia-Wisla, Legia-Pogon i derby no moze pare innych meczy. A po trzecie pojsc na stadion ktory sie sypie, jest brudny itp... Za ta kase wole sobie kupic cyfre i siedziec w domku z piwkiem w reku i ogladac nie tylko polska ogorkowa lige...

Co do korupcji. Slyszeliscie ze Listkiewicz uniosl sie honorem i chce zlozyc dymisje? KLIK Pieprzony frajer sam bral w lape jak mogl (wczasach gdy sam gwizdal na lidze) i teraz tez. A to zalatwi calemu PZPNowi wyjazd gdzies tam a to wezmie jakis ludzi na wycieczke do stanow... Te radykalne zmiany trzeba by zaczac od samej gory PZPN. Kosecki, Kowalczyk, Wdowczyk ich wpuscic, niech cos sproboja zrobic, moze jeszcze nie sa w ukladach misi z PZPN

40zł to na żyletę, chcesz wiedzieć Focus ile karnet na VIP'owską kosztuje za to, że będziesz mógł coś zjeść i usiąść w wyznaczonym miejscu wśród aktorów itp. (ahh... dobrze, że mam za darmo inaczej nie byłoby mnie stać, nawet w morde na żylete mi szkoda )

nie wiem... chociaz kibicuje Legii z calego serca, jakos na mecze mnie nie ciagnie... Ale to juz inna sprawa dlaczego...

Cytat:
2005-05-24 19:12:59, Focus pisze:
nie wiem...

3 tyś. zł kosztuje taki karnecik - VIP'y jako bogaci ludzie to sobie dogadzają

Cytat:
2005-05-24 10:12:37, Focus pisze:
Aha i ciekawe jeszcze jak to bylo naprawde w 1993 roku...

Czytal ktos dzisiejszy Przeglad Sportowy? Wiecie kto byl sedzia meczu Legia-Wisla (6:0)? ODP. Marian D. wspolnik w aferze Antoniego F... A kto prowadzil mecz LKS-Olimpia (7:1)? ODP obecny prezes PZPN Michal Listkiewicz. Czyzby zbieg okolicznosci?