| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-05-24 14:52:44 Nic nie znalazłem w archiwum więc piszę, natkęła mnie dzisiejsza Rzepa
Pytanko do was, Jak to jest z zakładaniem blokad - zakładają je tylko strażnicy za złe parkowanie czy za brak kfitka także. Bo mam zamiar olać te kfitki |
profil-usunięty Member Klubu Espero | 2005-05-24 16:01:58 Za złe parkowanie zdecydowanie mogą założyć blokadę, a czy za brak kwitka to chyba raczej nie mogą ?? jedynie jakiś mandacik hmm... |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-05-24 18:17:29 Nikt nie ma prawa założyć blokady za brak kwitu potwierdzającego uiszczenie opłaty w parkometrze.
Co do artykułu... także nigdy nie "opłaciłem" biletu pozostawionego za wycieraczką. Z kolei za parkometry także płacę bardzo żadko, gdyż nie tyle uważam to za bezprawie, co mam dosyć ciągłego nabijania "kiesy" polityków. Nie płaciłem, nie płacę i nie mam zamiaru zacząć. Pozdrawiam - SpeedR |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-05-24 19:13:31 Podobno jak za 3 razem wbija na ten swoj psionik numer rejestracyjny i wywali im ze ktos ma niezaplacone poprzednie mandaty to zakladaja blokade. Ale to tylko plota - ile w tym prawdy to nie wiem.
Ja tydzien temu dostalem pierwszy mandat - przekroczony czas parkowania o 20 min. Nie musze chyba wspominac ze zaplacic nie mam zamiaru |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-05-24 21:16:57 o! no to wszysko wiem thx za opinie |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-05-24 23:24:05 Tiaaa. Mój znajomy (nie powiem kto, gdyż z danych na forum był by "namierzalny") ma wgarażu 8 blokad, które zdjął samodzielnie. Rok temu dostał pismo o rozpoczęciu postępowania w sprawie kradzieży mienia
Do tej pory brak dalszych konsekwencji. Pozdrawiam - SpeedR |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-05-24 23:50:30
Ale samochod miales na blachach bialostockich (przy okazji, ostatnio bylem przez 3 dni w Białym, nawet sie troche ulic nauczylem ). Jezeli ktos jest spoza danego miasta to zdaje sie, ze wlasnie wtedy zakladaja blokade. Ostatnio widzialem jakis samochod na zagranicznych blachach, tez go zakuli... |
kobar Klubowy Weteran Ford Mondeo Warszawa-Bemowo | 2005-05-26 00:30:37 Witam.
Na mój samochód założyli kiedyś blokadę jak stwierdzili, że mam nie zapłacone 6 mandatów. Zdjeli po zapłaceniu mandatu 50 zł. Kobar |