MAM OPONY --- BRIGESTONE POTENZA RE 720

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie kupiłem sobie taki komplecik ( w dwóch ratach ... najpierw dwie potem kolejne)..ale jest i jestem BARDZO ZADOWOLONY

SZOK jak to się trzyma drogi

http://www.opony.pl/testy_opon.asp?idt=20&ida=149
http://www.opony.com/producent1.asp?link=&ID=34517&producent=Bridgestone&model=RE720

Ale najlepszy patent to ich rant mają bardzo grube boki ... ma to na celu ochronę felgi przed przytarciem ... poza tym komfort ... jeździłem już na wielu oponach ale takie coś to po prostu miód !!!!
CISZA -- prowadzenie -- no i pomimo tego że są to 50 to tłumią DUŻO bardziej nierówności -- wyboje itd...

He, he... właśnie jutro zamierzam kupić identyczne

Pozdrawiam - SpeedR

ja tez jezdze na tych oponkach
niestety z braku kaski kupilem takie uzywki, ale przejechaly dopiero jeden sezon, i mysle ze zachowuja sie lepiej niz nowki najnizszej klasy...
a jeszcze jedno pytanko....nie wiesz ile one maja mm?moje mialy 7,5 jak kupowalem...
teraz mam do sprzedania aluski 16 z oponami dunlop9000-w ocenach wypadaja jeszcze lepiej niz te bridgestone...
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: iampinki dnia 2005-05-26 13:19:24 ]

Szczerze to nie mierzyłem ... ale z tego co wiem to opony nówki mają ok. 8 mm. (chyba) ... mogę sprawdzić ale ... zwykłym metrem ... więc nie dokładnie ....

A jaki wzór masz tych felg 16 i w jakiej cenie ??

Wiesz z używkami to jest tak że nikt bez powodu nie sprzedaje prawie nowych opon za bezcen czy za połowę kasy ... coś przeważnie (nie zawsze) w nich siedzi ... a to nierówno zdarty bieżnik .. a to gula ....

Ja Cię teraz pouczam a sam do niedawna wyłącznie na używkach śmigałem ... ale zniechęciłem się ... właśnie dlatego że .. zawsze okazywało się że coś z nimi nie tak .... część to też odpady z zakładów nie spełniające norm ...

ja tam tez wolalbym kupic nowki, ale poki jestem studentem to musze na takich jezdzic...
bridgestony przywiozlem z niemiec, narazie nie widac zadnych uszkodzen
jezeli chodzi o 16ki to nie pasuja one do naszych aut bo maja rozstaw 4x114,3...i tak faktycznie jedna opona jest nierowno zuzyta
pozdrawiam