Czeskie strony tuningowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos interesoal sie sporwadzaniem czeskich czesci do ład? obecnie patrzac kurs jest 0,13 gr za korone a sugerujac sie http://samara.wz.cz/tuning.htm tymi cenami to nawet warto jakas sportowa kiera...volant rallye moze sie myle?

Drogo, u nas taniej

a znacie jakies polskie sklepy tuningowe do samary??

Sporotowa kiere to kupisz od Jasia na zlocie!

Kiedys chcialem przywiesc ospoilerowanie VFTS - ale wyszlo duzo drozej niz na wegrzech - byc moze lepsza jakosc mialy - tego nie wiem, to co mam jest dla mnie OK.

Cytat:
2005-05-26 17:02:56, Weider pisze:
a znacie jakies polskie sklepy tuningowe do samary??

Części i akcesoria do Łady
Warszawa ul. Powązkowska 13b
(0-22) 633-60-11 wew. 316
0-604-806-961, 0-602-379-220
www.ladauto.com

kubik ale oni nie maja pokazane co maja w ofercie?

to sklep klubowicza karola_ch. Moją wszystko co chcesz niektóre rzeczy na miejscu a niektóre na zamówenie. Zajżyj w mój profil to zobaczysz np nakładki na błotniki i próg. A jeszcze lepiej zajrzyj do profilu Karola.

Poza tym w Bytomiu na Matejki masz sklep Polena:

autolada

kierownice tez tam kupowales?? jak tak ile dales??

Nie kierownica jest od golfa II. Sportowe kierownice do samary nie są zbyt piękne, a sportu w nich na pewno nie ma.

Ceny kierownic do samary 150-170zł

[ wiadomość edytowana przez: kubik_44 dnia 2005-05-26 22:00:06 ]

ale na tej czeskiej stronie są fajne. A nie wiesz ile kosztuja takie atrapy na swiatla?? wysylalem maila kiedys do tych z bytomia ale mi nie odpisali

Atrapy od 170 do 230zł
Kierownice - 150-170
Nakładka na próg - 200-250zł
Spojler na klapę 200 - 230 ze stopem

No, te kiere akurat są fajne

A propo cen na tej czeskiej stronie. Ta wkładka pod tablicę rej. z odblaskami kosztuje 750 koron czyli 97zł u nas kosztuje 70 zł

łoo kurde to nie tak tanio, :/ chyba jeszcze dlugo sobie nic fajnego nie kupie

W porównaniu z cenami do innych aut nie jest wcale tak drogo. No ale tanio też nie jest. Wartość wszystkich pierdułek zamontowanych u mnie już dawno przkroczyła wartość samochodu.
Żeby ładnie zrobić samarę potrzeba ok 2 tys nie licząc lakieru, a naprawę ładnie potrzeba ok 5 tys. Same lampy lexus kosztują 800zł.

Tyle, że lexus-look już jest niemodny

Przede wszystkim takie lampy mi się straaaaaaaaaaasznie nie podobają i do tego cena zazwyczaj jest z kosmosu. Za 800zł to można sobie obszyć skóra fotele lub kupić Recaro.

Mówisz o używanych rzecz jasna