MotoNews.pl
7 Latające wnętrze lampy (98258/26)

Latające wnętrze lampy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przy okazji zmiany żarówki w prawym reflektorze... tam gdzie auto było bite... zauważyłem że wnętrze lampy wraz z odbłyśnikiem lata całe....oprócz tego lata osłonka żarówki i sama żarówka nie trzyma się sztywno.........
ktoś ma jakieś pomysły jak to naprawić....???a ponadto jak zdjąc sam reflektor....?? odkreciłem listwe nad światłami ale widze, że oprócz kilku sztuk śrub coś trzyma ją od dołu........

dzięki za pomoc

pozdro

Nie wiem czy da sie to naprawic. Pewnie sie polamaly jakies trzymajki w srodku i teraz klops.

Reflektor trzyma sie z tylu tylko na srubach. Odkrecasz wsyzstkie i wyjmujesz. Moze jakiejs nie zauwazyles? Najpierw musisz zaczac oczywisice od kierunkowskazu.

Cytat:
2005-05-26 22:56:17, QLogic pisze:
Nie wiem czy da sie to naprawic. Pewnie sie polamaly jakies trzymajki w srodku i teraz klops. Reflektor trzyma sie z tylu tylko na srubach. Odkrecasz wsyzstkie i wyjmujesz. Moze jakiejs nie zauwazyles? Najpierw musisz zaczac oczywisice od kierunkowskazu.

czyli tej listwy nad lampami nie trzeba ruszać??

musze się temu lepiej przyjrzeć .....

pozdro

Cytat:
2005-05-26 23:42:23, Kolber7 pisze:
czyli tej listwy nad lampami nie trzeba ruszać?? musze się temu lepiej przyjrzeć ..... pozdro

Jezeli piszesz o nosku / pasie przednim to nie trzeba, chociaz jak go odkrecisz bedizesz miec faktycznie lepszy dostep i pole widzenia

Cytat:
2005-05-27 00:06:26, QLogic pisze:
Jezeli piszesz o nosku / pasie przednim to nie trzeba, chociaz jak go odkrecisz bedizesz miec faktycznie lepszy dostep i pole widzenia

chodzi dokładnie o to..
dzięki