[125] dwururka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile kosztuje nowa dwururka od kolektora do kanta.Wlasnie mi pękła.Czy wymienić samą dwururke czy razem z rurą do pierwszego tłumika.Może ma ktoś taką w dobrym stanie do odstąpienia??

W sklepie myślę, że ok 20 - 30 zeta będzie kosztowało razem z uszczelkami.
Nie ma co spawać, bo i tak padnie...

Witam ja juz mam to za soba,idzie sie pochlastac z tym badziewiem,za dwururke i inne pierdolki zaplacilem 34zl.Powodzenia

hehehe... idealnie przypasowało mi pytanko bo własnie mi tez pekla Własnie przed chwilką próbowalem zdjąc ją ale nie udało sie... tylko sobie rece pociołem... :-/

Auto chodzi jak rasowy WRC,ale na trasie troche wkurza.Próbowałem robić jakieś prowizorki,ale nie zdało to egzaminu.Jade po nową i zabieram sie do roboty.Dzięki Wam wszystkim

Jacob_plus sam to wymiieniłem.Były jakieś komplikacje,ile ci to zajęło,wymieniałem razem z rurą do pierwszego tłumika??

Witam a nie lepij od razu wrzucić kolektora od GSI wtedy ta dwururka ci nie potrzebna a masz przynajmnije teraz pretekst zeby zmienic jak za To masz dać ponad 30zł to za maks 50 poszukaj kolektora a jak masz czas to pojezdzij po złomach i znajdziesz za darmo
taka tylko rada sam ie moge sie zebrac żeby go wymienić a czeka juz długo
pozdro

ale zeby wrzucic kolektor od GSi trezba jeszcze wymienic lub przerobic rozrusznik... sam juz nad wymiana

Rozrusznik to nie jest duzy problem bo sie idzie na złom i szuka jakiegoś padiętego aby obudowa była dobra i wszystko a jak nie to idz do warszatu lub pana miecia co robi rozruszniki i alternatory i popros o obudowe za piwo powinien dac bo ma tego w huj napewno u siebie i rozrusznik juz masz
zostaje tylko przerobic reszte wydechu ale to też na złomie można znaleśc (lub jakis warsztat robiacy wydechy) stary jakis pordzewiały 1 tłumik lub katalizator od poldka aby przednią rurkę miał dobrą i to wszystko i oprócz kolektora wszytko mamy za piwo
Mi rozrusznik dał akurat kolega a tłumik gdzies na szrocie wyrwałem cały dobry jeszcze.
pozdro

no u mnie jest wiekszy problem z dostepnoscia czesci Najblizszy szrot mam jakies 30km odemnie
A tu sa fotki mojego kolektorka Sprobuje go pospawac narazie dopoki nie uciulam kasy na kolektor od GSI ale nie wiem czy sie uda...

A tu filmik jak chodzi sprzeciorek jak na bredzie jakiejs
Otwiera sie za pomoca Quick time`a format MP4

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-05-28 11:52:24 ]

U mnie była to pierwsza naprawa jaką robiłem w facie trzy lata temu po zakupie... RZEŹNIA :p

Pozdrawiam