SUPER OES Dębica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jako ze zblizaja sie dni Dębicy to jak co roku jest organizowany taki kreciolek, odbedzie sie on 5.06.2005. od godziny 9 , wpisowe 20zł a tutaj regulamin i tam pisze o wszystkimREGULAMIN

A TUTAJ
MAPKA

ZAPRASZAM w imieniu Automobilklubu Dębickiego

[ wiadomość edytowana przez: boombel dnia 2005-05-27 19:50:15 ]

Musze przyznac ze trasa jest ciekawa. ile jest z Kraka do Debicy?

ok 120-130km a jeszcze powiem ze trasa bedzie przejezdzana 2 razy i odnosnie nagrod to nie sa zbyt bogate jakies tam opoony byly w tamtym roku bo krucho ze sponsorami dla automobilklubu

Mówicie oczywiście o Dębicy miedzy Tarnowem a Rzeszowem
Tak sie pytam bo Dębic jest duzo...

A ja tak sie spytam... Dwa razy przejeżdża się tą trase i to wszystko

Ja się może wybiorę (zalezy od uczelni i kaprysów malca)

Race w tamtym roku bylo ze byly 2 przejazdy po 3 okrazenia tego a w tym roku cos slyszalem ze tylko po jednym okrazeniu 2 przejazdy a pewnie dlatego ze raz jeden objezdzal 4 razy drugi 2 razy itp

Mnie się taki charakter imprezy podoba - żadnych dojazdówek, przejazd zapoznawczy, brak konieczności jazdy z pilotem..

jak cos to juz JUTRO

Cytat:
2005-05-28 17:25:53, widynek pisze:
Mnie się taki charakter imprezy podoba - żadnych dojazdówek, przejazd zapoznawczy, brak konieczności jazdy z pilotem..

Zupełnie jak na naszych Mini-Max'ach - wpadaj do Toronto prezes!

a więc już po... bylo nawet spoko, wpadł widynek ktorego poznalem i naprawde spoko gosc z niego noi zajął on 2 miejsce w klasie maluszkow tylko zdarzylo sie cos niechcianego i w ostatnim przejezdzie widynek nie opanowal fury i wbil sie w ogrodzenie kasujac 2 felgi i przod a tutaj co nieco fotek slabej jakosci bo z telefonu
widynek i bobek po zdarzeniu

a ten niezle sobie wymiatal

jak widac nie ma altka

pozniej jeszcze zapodam bo bede mial z cyfraka

no cały widynek klubowy Kuzi

sie wyklepie

niema takiej tragedi najabardziej to szkoda chroma!! ale wspólczuje badzo !zawsze to uszkodzone auto denerwoje troche!tym bardzej ze nie tak dawno zrobione! czekamy na wicej fotek z impry

widynek i ty nie jesteś furious

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-06-05 15:55:17 ]

I niech mi nikt nie mowi ze widyn nie jest furious
kurde szkoda chroma strasznie!

szpachla nie odpadła - tak jak chciałes

[ wiadomość edytowana przez: Poramancza dnia 2005-06-05 18:35:24 ]

Czekamy na fotki (więcej...fotek)

A autko troche szkoda, ale co tam. Gdzie drwa rabia tam wiury leca.

odemnie fotki jeszcze beda ale to pewnie juz jutro,znajomy widynka tez cos pstrykal wiec jak wroci do kraka to tez moze tu cos wrzuci

no wróciłem już jakiś czas temu (po skompletowaniu brakujących felg) na szczęście bez przygód.
Co do kręciołka - na pewno na plus muszę zaliczyć znajomości - boombel, pan Marek Brzostowski i jeszcze kilka innych osób. Miejscowy automobilklub porażka - średnia wieku 75, odchylenie standardowe 4 . Próba zajefajna, szybka. Na ostatnim przejeździe przedobrzyłem, choć tak naprawdę miałem już zapewnione drugie miejsce w klasie i jechałem raczej dla frajdy. Chroma strasznie szkoda, to był stan ideał - kupiony dawno temu od Barta
Szkoda też dwóch gum, bo teraz nie bardzo mam co założyć na ruskie fele
Ogólnie wypad in plus, choć spałem dziś tylko koło godzinki.
Czerwono-podkładowy maluszek wymiatał strasznie
ps chyba muszę przestać jeździć dla frajdy, bo z reguły wtedy są dzwony
ps2 Pomarańcza - żadna szpachla nie odpadła, żadnej nie było Nie bój nic, podłoga bagażnika nienaruszona, tylko klapa i pas przedni