| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-05-29 12:58:31 Dzis GP Europy
klik tu aby zobaczyc tor ... Polecam włączyć TV4 i ogladac i włączyc www.f1.com i ogladac live timeing. Wtedy to jest przegląd sytuacji na maxa. Nie pamietam czy to juz w tym GP wroca po dyskwalifikacji J.Button i Takuma Sato z BAR Honda ale jesli tak to ja im kibicuje. pozdr p.s. czy ktos jeszcze na tym forum oglada f1 ?? |
jose '73 Warszawa (Las Palmas) | 2005-05-29 13:02:54
Sie pytasz, F1 i WRC to obowiązkowe pozycje. Ostatnio zacżeło się robić ciekawiej bo nareszcie nie wiadomo kto wygra w przeciwieństwie do poprzedniego sezonu gdzie wszystko wygrawał niemiec. |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-05-29 13:37:35 ja nie moc ogladac F1 |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-05-29 13:49:20 ja niestety do pracy ide ale jak tylko mam mozliwosc to ogladam ![]() |
jose '73 Warszawa (Las Palmas) | 2005-05-29 15:40:45 No i przez bzdurny przepis na temat jazdy na jednym komplecie gumek Alonso wygrał. |
speedmaster Pony&i30 Częstochowa | 2005-05-29 16:34:00 ja oglądać
najciekawsze GP od poczatku tego sezonu i całego poprzedniego kibicuję Ferrari i Renault (chociaż dziś Raikkonen powinien wygrać) ale po tym co pokazał Coulthard to do kolejnych moich ulubieńców dołączył team Red Bulla |
speedmaster Pony&i30 Częstochowa | 2005-06-19 20:58:05 a kto dzis ogląda wyścig ale jaja normalnie jaja tylko 6 kierowcow jedzie bo reszta zbojkotowała wyścig
reszta póxniej bo idę dalej oglądać |
jose '73 Warszawa (Las Palmas) | 2005-06-19 21:56:13 Heh, uważam że jeśli FIA uzna roszczenia tych 7 teamów to się zbłaźni, lajf is brutal niestety a przepisy sa przepisami, rozumiem bezpieczeństwo zawodników, ale wszystkie teamy powiny obowiązywać te same przepisy.
Wyścig nudny w przeciwieństwie do tego co działo się tydzień temu w Kanadzie, jedyny moment wart uwagi to wyjazd Schumachera z pit stopu. |
speedmaster Pony&i30 Częstochowa | 2005-06-19 21:58:23 dobra po wyścigu a teraz do rzeczy było to GP USA (wygrał Schumi starszy)
wszystko sie zaczęło od wypadku Ralfa Schummachera na treningu/kwalifikacjach gdzie przy ponad 300 km/h pękła mu opona i zasadził w bande (nic mu sie nie stało) nalezy dodać że w zeszłym roku miał wypadek w tym samym miejscu w wyniku któego miał pekniety kręgosłup (naszczęsci rdzeń ie był przerwany); w tym samym miejscu miał wypadek jeszcze jeden kierowca przyczyna obu wypadków było to że opony Michelin nie wytrzymywały wymagac postawionych przez ten tor Eksperci z Miechlina zarządali zaminy w regulaminie aby można było wymieniać opony w czaie wyścigu (od tego sezonu jest to zabronione; mozna zmieniać tylko w wypadku uszkodzenia opony) lub przekonstruowania tego odcinka toru czyli zrobienia szykany FIA (federacja automobilowa) nie zgodziła się na to i wszystkie teamy startujące na oponach Miechlina po okrążeniu rozgrzewkowym zjechały do boksu i nie wsystartowały pojechały tylko drużyny Ferrari, Jordan i Minardi które używają opon Brigstone kibice byli rozgoryczeni gwizdali, rządali oddania pieniędzy i niestety rzucali na tor butelki i puszki
a teraz moje odczucia
po 1 Miechlin dał d..... na całej lini jeśli chodzi o swój produkt i zajebistą reklame sobie zrobił po 2 jak od poczatku sezonu teamy jeżdżące na oponach Brigstone tracił sporo i miały problemy z konfiguracją bolidów nikt nie rządał zmian w regulaminie lub zmian na torze to by było na tyle ;D
a tak wygladał start
a tutaj profesjonalna relacja
[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-06-19 22:04:19 ] |
najmer Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2005-06-19 22:06:00 Przyznam sie ze ostatnio jezdze na michelenach i jestem nie zadowolony bo o wiele lepiej spisywaly sie moje lyse juz Toyo T1S nawet na mokrej nawieszni gdzie praktycznie to byly slicki
|
najmer Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2005-06-19 22:25:11 jak by luki nie znalaz to by tak zakombinowal ze by nawet sie nikt nie skapnol ![]() |
WilK Black Magic Prowansja | 2005-06-20 06:29:15 Jak widać nawet elicie zdarzają się wpadki ![]() ![]() Wyrzucam swoje Miszleny Pilot Primacy... kto wie co mnie na jakimś łuku czeka ![]() |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-06-20 08:36:07 Dobrze ze ja smigam na Daytonach ktore maja gwarancje bridgestone'a
pozdr |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-06-20 09:05:18 Ja smigam na Pirelli ![]() |
Ali-En Mercedes C36 AMG Opole | 2005-06-21 12:33:51 Ja smigam na PumaSpeedCat Ale jest ten model sygnowany przez ferrari wiec mozna sie domyslic ze bridgestone maczal w tym palce |
jose '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-03-12 14:13:09 Otwarcie sezonu - GP Bahrajnu, po wspaniałym wyścigu wygrał Alonso. Wielki plus dla Rosberga i niesamowity pech F. Massy.
Poza tym zmiana przepisów: spowrotem można zmieniać gumy w czasie wyścigu i najważniejsza - zmniejszono pojemność silników do 2,4 l i liczbę cylindrów do 8 w układzie V90. Zapowiada sie ciakawy sezon. |