126p na ropie albo czyms podobnym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam pytanie gdzies zatankwałem lewe paliwo jestem pewnien ze to beznzyna z ropa spalanie stukowe jest tak ogromne ze boje sie wyjezdzac na ulice!!! Mam tego jescze pół baku doradzcie czym to zalac zeby silniczek pracował normalnie!!!POMOCY

dolej 98 do oporu.

-----------------
http://plepleple.pl

myslałem zeby zalac go v-power na shellu ale zy to cos pomoze????????????

lej racinga albo jakies dobre 98.....moze tez byc ultimate na BP.....jak najlepsze musi byc!!

spusc wpizdu i zalej porzadnym. co ci 28 zl szkoda ze te pol baku>?

Cytat:
2005-05-29 13:42:54, Pat_kdb pisze:
spusc wpizdu i zalej porzadnym. co ci 28 zl szkoda ze te pol baku>?

Popieram Pata spusc to bedziesz mial do czyszczenia czesci .
Lepiej byc 30 w plecy niz robic czay silnik

Nie pierdo...........cie głupot Panowie!!!

Silnik nie jest z plasteliny i sie nie stopi po kilku kilometrach.
mi kiedys zabraklo wachy-kupilem 4 butelki beny ekstrakcyjnej zalalem i smigal az milo. Stukowe bylo jak deptalo sie wiec spokojnie na stacje i zalalem 98.stuk ustapil bylo git.
kiedys wsciekalem sie malczanem do ktorego wlalem stara benzyne z motor z mixoelm. tez dzwonil i grzal sie ale do warszawy dojechal z radomia.potem nic nie bylo z nim zlego.
nalej 98. V power tez nie ma co szalec bo to jeden ch.........

-----------------

el_comendanto tez tak zrobie zaleje go dzis na full 98 i zobaczymy czy cos sie poprawi.zostało mi pół baku tego badziewia to pól mu doleje i odezwe sie wieczorem na forum dam znac czy to sie poprawiło

najlpeij naszczac do baku do pelna tez bedziepol na pol. ciekawe cyz pozniej el ci zworic koszta ewentualnych napraw.

A moze jeszcze LPG centralnie w bak i moze pojedzie a napewno poleci.
Kiedys jak z bratem kupowalem paliwo do super cros WSK zostalo
nam kasy i kupilismy ekstraktu (bezyna ekstrakcyjna) 2l zeby byla mocniejsza na prube wlalismy
sama ekstrakcyjna moc byla taka ze na 3-ce wsk z pod dupy
uciekala masakra po pol godziny cos pierdolnrlo jeblo ogniem
z wydechu i WSK stanela po wybiciu! tloka okazalo sie ze tlok pekl
na pol tak wiec jezdzijcie na chujowym paliwie . Pozatym kazdy
z was wpieprza kase w amory silnik zeby lepiej jezdzilo a pozniej
tankujecie byle co . Oktanowosc tego paliwa jast zblizona do staropolanki mocy brak gdzie sens???

ja to bym to olal szczerze mowiac i wyjezdzil do konca ewentualnie doal jakiegfos 95, ale tobie radze spuscic.

Cytat:
2005-05-29 15:15:35, el_comendanto pisze:
kiedys wsciekalem sie malczanem do ktorego wlalem stara benzyne z motor z mixoelm. tez dzwonil i grzal sie ale do warszawy dojechal z radomia.potem nic nie bylo z nim zlego. nalej 98. V power tez nie ma co szalec bo to jeden ch.........

ja też tak zrobiłem ale przypadkowo. i pojechał. kopcił ale jechał. miałem tego 5 litrów w baku i wylałem bo szkoda slinika,

wylej to badziewie.jak zalejesz do pełna innej zupki i nie będzie działac to szkoda tych 10 litrów paliwa zwykłego.
lrepiej wylej to i zalej sobie potem te 10 litrów

Cytat:
kupilismy ekstraktu (bezyna ekstrakcyjna) 2l zeby byla mocniejsza na prube wlalismy
sama ekstrakcyjna

Mowilem o nie deptaniu w gaz tylko spokojnym przejezdzeniu.

BTW. Silnik WSKi jest troszeczkegorszy niz 126p. [mowa o materialach mimo wszystko]

-----------------