Zmiana oponek - stal->alu - koszty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Ile u Was kosztuje wymiana oponek...
podjezdzam z oponami na aucie (felgi stalowe), w bagazniku mam 4 felgi aluminiowe... wyjezdzam na oponkach zlozonych na felgach aluminiowych i oczywiscie wywazonych. (felgi stalowe - jada w bagazniku).
Jakie sa koszta!
Nigdy nie wymienialem!!! Zawsze sam kola zimowe-letnie-zimowe-letnie ;D

pewnie ci z osiem dyszek skasują może mniej , ale intryguje mnie czy to aż taki wielki problem podjechać i spytac isę mase zakłądów wulkanizacyjnych a niejest to aż taka poważn aoperacja zeby się dowiadywać o koszta przed...

okolo 15 zeta za kolko.Jezeli sam sciagniesz kolko z auta powinno byc taniej

A znasz jakis zaklad ktory jest otwarty w niedziele lub w nocy?
Bo ja takich nie znam! Gdybym mogl to bym podjechal chyba normalne!. Czy powazna... na pewno nie nalezy do tanich!.

np norauto jest otwarte w niedziele...

[ wiadomość edytowana przez: noxx dnia 2005-05-29 14:42:09 ]

Ale raczej mi sie nie oplaca jechac 70km do norauto po to aby zmienic kolka w niedziele ;D

ja za zmiane kapci z felg na felgi + wywazanie i zakładanie do auta płace 35 - 40 zł .

@Piotrunio: znajomy warsztat?

BIERNUS toż to ja qrna nieznam przecież całej sieci norauto w POlsce założyłem że w Jastrzebiu też możę byc ...........

Biernus średnia cena od koła sciągnięcie opony 3 zł założenie opony 3 zł wyważenie koła aluminowego od 7zł do 10 zł.

Cytat:
2005-05-29 14:39:42, biernus pisze:
A znasz jakis zaklad ktory jest otwarty w niedziele lub w nocy? Bo ja takich nie znam! Gdybym mogl to bym podjechal chyba normalne!. Czy powazna... na pewno nie nalezy do tanich!.

oczywiście...Warszawa ulica Wawelska...24 h...

Spoko spoko... chodzilo mi tylko o orientacyjne cenki. Dzieki za odp!. Norauto nie ma w J-biu ;-(

Ja proszę ja Ciebie niezależnie czy z zimowych na letnie, czy z alu na stal, z wyważeniem czy bez, czy jakakoliwek inna konfiguracja nic nie płacę, więc Ci nie powiem. Ale moje domysły mówią mi, że w J. Zdroju - mieścinie nie zadużej jak mniemam - do 15PLN powinna kosztować full przekładka z wyważeniem, dopompowaniem i pocałowaniem na odchodne

Kielek i o takie odpowiedzi mi chodzi. Tak to jest jak sie nigdy nie przekladalo samych oponek. Juz niedlugo mnie to czeka... mam znajomego ktory takie rzeczy robi...zobaczymy moze u niego wymienie!.