| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2005-05-29 20:16:14 na dzien dobry - nie nazywaj wątków "pomocy", ratunku itp. Kto sie potem w tym polapie? ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
![]() MichalSW Miłośnik FSO FSO Polonez Caro Plu ... Kielce | 2005-05-29 20:25:21
Pomagał Ci ktoś w zakupie? Bo taki objaw jak piszesz sugeruje łożysko sprzęgła (nie wyciskowe, zdaje się wałka sprzęgłowego), ale nie powinno się pojawić tak szybko samo z siebie. Musiałeś to słyszeć przy kupnie, tylko może nieco mniej. No chyba, że ktoś coś kombinował przy silniku i np nie dokręcił dobrze koła zamachowego Warto się wybrać do dobrego mechanika na diagnozę.
A poza tym OLO ma rację. Ciężko będzie po takim tytule wątku dojść kto i co... A Forum ma za zadanie pomóc także i Tobie. Tylko jak wyszukiwać informacje jak będą nic nie mówiące tytuły postów typu POMOCY? |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-05-29 20:35:57
a samemu nie można zmienić? sprawdz wydaje mi sie ze jest taka opcja |
Kubus Kraków | 2005-05-29 20:41:29 Nie zabardzo wiem jak to zorbic.A sluchajcie czy takie objawy nie moga wynikac z braku oleju w skrzyni lub jego sladowej ilosci? |
Wujek-Kajtek Miłośnik FSO FSO KRAKÓW | 2005-05-29 21:49:33 Ooooo właśnie
Admirał....łaskawie prosimy bez takich. Kubuś...dawaj do nas Priv, GG, tel
Pooozdro |