Forumowicze z Łodzi!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam własnie przed chwila wyladowalem w Waszym pieknym miescie Lodzi. Spedze tutaj najblizszych 5 dni , poniewaz przyjechalem(oczywiscie Kancikiem) na kurs . Zatrzymalem sie na ulicy Pilsudskiego a kurs odbywa sie na ulicy Smutnej. I tu prosba do Was Łodzianie : moze moglibysmy sie spotkac , pogadac , poogladac samochodziki, pokazalibyscie mi jakies ciekawe miejsca w swoim miescie i takie tam jak np jakis browarek czy cos :d Zajecia mam codziennie od 8.00 do 15.00 wiec popoludniami mam wolne i cos mozna pokombinowac... Jakby co to mozemy sie spiknac by forum badz numer tel 502045336 Pozdrawiam mocno . BORYS

Facet w spodnicy szkoda ze nie w kraku robisz ten kurs bo bys tu mial ekipe oprowadzajaca Pozdarwiam

no problemo - gdzie i kiedy

gdzie dokldanie urzedujesz na pilsudskiego :>?

mam nadzieje ze na smutnej nie masz kursu w wiezieniu - tylko w osrodku szkolenia kierowcow :>?

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-05-30 06:32:06 ]

Ta, pewnie ma kurs dla kierowców. Borys nie ma sprawy, od czasu sosinki juz sie za toba steskniłem :d

hehe tia robie kurs w WORD doszkalanie w celu zdobycia swiadectwa kwalifikacji umozliwiajacego podjecie pracy jako kierowca autobusu , zdzierstwo ale jak trza to trzeba... Chlopaki generalnie dzisiaj od teraz do wieczora jestem wolny , jutro zajecia mam do 18.00 w srode do 15.00 w czwartek do 16.00 a w piatek zakonczenie kursu ale chyba bede musial prosto po kursie uderzac do Opola. Na Pilsudskiego teraz "mieszkam" tuz obok tego budynku ktory sie zawalil jakies pare dni temu, ale niestety nie wypada mi tutaj zapraszac Was bo zatrzymalem sie u kolezanki , ona ma kawalerke i to tak troszke niekulturalnie by bylo spraszac sobie tutaj gosci Na propozycje czekam od Was Łodzianie , poniewaz nie znam miasta to moze moglibyscie tutaj jakos podjechac i dalej ruszylibysmy razem? He he MC ja za Toba tez sie stesknilem choc brutalnie powiem ze za Twoim 128 Sport Coupe Lusso troszke bardziej a i Ciebie Stasiu bym chcial poznac(a nie bylo Cie na Sosinie) bo tyle o Tobie slyszalem a jeszcze wiecej czytalem ze urosles tu na forum do rangi legendy i jak ze moglbym Cie nie zobaczyc bedac w Łodzi????

A moze jutro np na tej calej Smutnej moglibyscie podjechac moze pod WORD i dalej bysmy coss pokombinowali... ??? tak jak pisalem koncze o 18.00 i jak znam zycie to ta 18sta bedzie o jakiejs 17.30

[ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2005-05-30 19:33:18 ]

ołrajt - no to moze sroda :>? albo czwartek - zawieziemy cie na lublinek zobaczysz co to "tuning by lodz"

Spoko ja jestem za, wybor dnia pozostawiam Tobie (Wam) jutro wieczorem sie mozemy dograc co do godziny i miejsca spotkania.

No witam. Ja też mogę podjechać do WORD, bo mam blisko, i pokazać Ci to i owo. Pokazać co ciekawego "na mieście" i w ogóle, co sobie życzysz. Kontakt na PW, albo na komórę.

stasiu to taki z grubsz ciosany ziomus grzeczny i ukladny jeszcze zdziwisz sie lagodny jak owieczka

E spoko stary to wpadaj jutro tak jakos kolo 18.00 pod WORD
aha i tylko napisz mi co to to PW he he he bo ja z malej wsi przyjechalem jak podjedziesz to zobaczysz Kancika gdzies tam zaparkowanego.

Prywatna Wiadomość . Dobra, reszta na komórę.

Hello!!!! Kolejny dzien za mna. Dzieki Moch`u za spotkanie juz dotarlem do domku bez zadnych problemow w sumie to byl "rzut beretem" . Stasiu , MCQeen co z Wami???? Milczycie tak jakos spotykamy sie jutro albo pojutrze?? Najprawdopodobniej jutro zajecia mam do godziny 15.00.

Sie wie, że rzut beretem . Dobrze Cię pokierowaliśmy, powrzucaj mi foty jakoś na maila aryan@o2.pl. Jakby coś to moja obecność jutro jest pewna, tylko dzwoń albo sms.