| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-05-30 09:04:15
witam... ja kupiłem swoje espero 3 tygodnie temu..... praktycznie niektórych rzeczy nie da się od razu sprawdzić..... np tego że mi sprzęgło padło po 2 kkm w zeszłym tygodniu padła klima........ fakt faktem zrobiłem od kupna 6 kkm... więc auto dostało trochę po tyłku..... piszesz, że esperaka sprzadaje siostra.. więc Cię chyba nie zrobi w balona..... dlatego wypytaj ja co jest do wymiany, co było wymieniane... itd....... zwróć uwagę na nadkola i drzwi od dołu czy nie żre je rdza ..... pozdro |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-05-30 10:21:33
powiem Ci tak.... ok 1500 - 2kkm robię w 3 dni na trasie... praktycznie przez ok 10 godznin jak nie więcej w aucie.......(ostatnio pod parczew jechałem prawie 7 godzin... ) doliczając jeszcze jazdy w tygodniu na uczelnię (60km na dzień) i inne jazdy lokalne, jazdy nubirą wychodzi nawet więcje niż 2 kkm na trasie ofkors mam zmiennika mojego tatę........
pozdro |