Cała prawda o mężczyznach....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
....oczami feministki

1. Jeśli myślisz, że droga do serca mężczyzny wiedzie przez żołądek, to mierzysz stanowczo za wysoko

2. Kobiety nie robią z mężczyzn głupców - pewien odsetek należy do kategorii "zrób-to-sam"

3. Najczęstszą przyczyną rozstania są względy zdrowotne - na jego widok robi ci się niedobrze

4. Nie ufaj mężczyźnie, który twierdzi, że to on rządzi w domu. W innych sprawach tez pewnie kłamie.

5. Prace domowe, z którymi kobieta ma zaległości to te, o których zrobienie prosiła męża

6. Interesuj się młodszymi mężczyznami - bo i tak mało który z nich naprawdę dorasta

7. Mężczyźni są w gruncie rzeczy szalenie do siebie podobni. Maja tylko inne twarze, aby łatwiej ich było odróżnić.

8. Każdy mężczyzna, który nadawałby się na męża jest już zajęty, i nie wierz mu, jeśli twierdzi, że jest inaczej.

9. Naukowcy odkryli jak sprawnie wykonać pracę za pięciu mężczyzn - zatrudnić kobietę.

10. Są tylko dwa słowa, które mężczyźni uważają za obraźliwe: "nie" i "przestań"

11. Mężowie są jak dzieci - słodkie i urocze pod warunkiem, że cudze.

12. Jak chcesz miłego i dobrego faceta, to spróbuj z łysym - ci bardziej się starają.

13. Po czym poznać, że facet ma dobre maniery? Wychodzi z wanny, kiedy chce się wysikać.

14. Jest mnóstwo słów, których można użyć, żeby opisać mężczyzn - silni, opiekuńczy, kochający. Słowa te nie mają nic wspólnego z prawdą... No ale można ich użyć.

15. Mężczyźni są jak zwierzęta - bałaganią, brak im wrażliwości i bywają agresywni, ale fajnie się ich mizia.

16. Męskie mózgi są jak sieci GSM w Afryce - za mało komórek na głowę.

17. Jeśli wydaje ci się, że jakiś mężczyzna jest atrakcyjny, troskliwy i błyskotliwy, to zaczekaj dzień, a z pewnością wróci do normy.

18. Wszyscy mężczyźni, kiedy widzą przechodzącą obok ślicznotkę, zamieniają się w kurczaki z oberżniętymi głowami.

19. Jeśli twój facet sprawia wrażenie zadowolonego, podekscytowanego i ciągle się na ciebie gapi, to najprawdopodobniej obserwuje jakieś babki za tobą.

20. Kiedy próbujesz zrozumieć mężczyzn, to jakbyś układała puzzle podczas jazdy samochodem. Jak już ci się wydaje, że poskładałaś całość, to znajdujesz jeszcze jeden kawałek i za diabła nie wiesz, gdzie go wpasować.

21. Facet, który potrafi się samodzielnie ubrać tak, żeby nie wyglądać jak strach na wróble, z całą pewnością jest gejem.

Czy tak naprawdę jest?? Panowie, tylko szczerze

to sa jakies oszczerstwa... Precz z feministkami .

Hihi bo ja się właśnie zastanawiam czy nią nie zostać hmmmmmmmmmmmmmmm ...

Cytat:
2005-05-30 13:59:00, storm pisze:
Hihi bo ja się właśnie zastanawiam czy nią nie zostać hmmmmmmmmmmmmmmm ...

facetem??

storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem! storm bedzie miriamem!

Feministka Facetem byłam na zlocie w miniony weekend.. ale aż strach cokolwiek pisac bo te skojarzenia niektorych przechodza moje oczekiwania

Cytat:
2005-05-30 14:20:39, storm pisze:
Feministka

znaczy sie bedziesz czuła sie gorsza bo jestes kobieta i bedziesz chciała pracowac w kopalni, w rzezni, w drewutni przy wyrebie lasów w kamieniołomach w budownictwie ciezkim itd?

Cytat:
2005-05-30 14:27:19, arsen pisze:
znaczy sie bedziesz czuła sie gorsza bo jestes kobieta i bedziesz chciała pracowac w kopalni, w rzezni, w drewutni przy wyrebie lasów w kamieniołomach w budownictwie ciezkim itd?

No ja nie wiem, nie jestem feministką. Ale od razu żeby się dowartościowywać w kopalni, rzeżni itd?

Cytat:
2005-05-30 14:31:24, storm pisze:
Ale od razu żeby się dowartościowywać w kopalni, rzeżni itd?

Równouprawnienie w końcu, nie?? Trzeba zauważyć że równouprawnienie to nie tylko praca na wyższych stanowiskach, ale rółniez w kopalni, rzeźni, etc.

Ach ta krótkowzrocznośc.

Hmmm ale nie wszyscy faceci pracują w kopalniach tak jak nie wszystkie kobiety (w tym nie feministki też ) pracują w biurach czy mają lżejsze prace.

Ale poważnie to nie jestem i nie chce być feministką... ale denerwuje mnie czasem spojrzenie na kobiety i ich traktowanie.

ale feministki sa głupie i tyle rozwijał nie bede tej wypowiedzi wystarczy pomyslec logicznie zbierajac to co napisane nizej

Ale to nie wątek o feministkach tylko o tym, czy stwiedzenia poniższe są prawdziwe

a jak myslisz??

To co ja mysle mało ważne.. Was pytam

nie poczulem sie urazony wiec to chyba nieprawda

a feministkom mowimy NIE

mi sie najbardziej podoba punkt 19 bo zawsze to robie w domu w pokoju

Lustro ??

nie moj berbec problem w tym ze jak mam sie gapic na inne jak za nia juz tylko posciel

Baby na traktory

wszystkie te punkty sa do bani - jakas szalona to pisala

No i wyszło że na PG sami idealni Panowie Miło...