Moje cudeńko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto moje maleństwo ZARAZ PO KUPNIE.
img143.exs.cx/my.php?loc=img143&image=IM002417.jpg
img110.exs.cx/my.php?loc=img110&image=im0024191de.jpg
img71.exs.cx/my.php?loc=img71&image=im0024227ls.jpg
img71.exs.cx/my.php?loc=img71&image=im0024244xr.jpg
img96.exs.cx/my.php?loc=img96&image=im0024271ki.jpg
img96.exs.cx/my.php?loc=img96&image=im0024402li.jpg
img113.exs.cx/my.php?loc=img113&image=im0024438ro.jpg
Oto i on ... Ja jestem z niego bardzo zadowolony. Na razie zero awarii. Sprawdzany był w salonie autoryzowanym Mercedesa. Wydałem na to słono powyżej 500pln. Sprężanie idealne. Samochód 100% bezwypadkowy. Łożyska, 4 tarcze hamulcowe, zaciski, klocki, opony, felgi, tylne lampy - całkowicie NOWE. Skóra w idealnym stanie. Przebieg 160tysiące całkowicie udokumentowany. Silnik o pojemności 2.6litra, ma głowicę po obróbce BRABUSa, moc przekracza 170KM. Do niego mam jeszcze koła zimowe z felgami stalowymi. Wyposażenie obejmujące pakiet elektryczny kompletne, niestety prócz tylnych szyb elektrycznych. ELektryczny fotel kierowcy, szyberdach, lusterko ...

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2005-05-30 14:37:37 ]

Nastepnie zaczął wyglądać TAK:

Nowy grill Avantgarde i gwiazda na swoim miejscu już.

Naszykowany tłumiczek do montażu.

Niedawno TAK:
Brak odblasków i zamontowany REMUS

Walka z zegarami (też niedawno)

Gotowe zegary:

Wymiana uszkodzonej kratki wlotu powietrza (prawej):

Tutaj nowa kratka:

Wymiana:

I ostatnie mycie i podwójna sesja zdjęciowa (na działce i na torze kartingowym):

Oczywiście mój samochód, nie jest pozbawiony drobnych niedociągnieć. Muszę wymienić również środkowy wlot powietrza do wnętrza, ponieważ jest spękany, jeden światłowód w zegarach nie działa jak powinien (jest nadpalony), rury Remusa wystają za daleko poza obrys nadwozia, w tym momencie nie ma wkładów lusterek (kradzież) i bacika anteny hirschmann (kradzież), jak również tylnych głośników (zostały wyjęte przez Niemca lub sprowadzającego mi auto), nie ma też koła zapasowego. To jedyne problemy tegoż egzemplarza z którymi staram się uporać na miarę moich finansów i chęci ( a chcę go doprowadzić do IDEAŁU).

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2005-05-30 14:53:10 ]

Bardzo sympatyczne W201

na zywo jest jeszcze lepiej.
a na jednej z fotek jestmoj brzuch i kawalek auta..
mieszaam se farbke wlasnie , a Moch psuje liczniki

widzialem juz te fotki na mb.org.pl Baaardzo ladna 190 Kolorek na duzy plus!

Wielkie dzięki. Mi też się bardzo ona cała nadal podoba.

Cytat:
2005-06-01 23:04:00, moch pisze:
Mi też się bardzo ona cała nadal podoba.

Nie ma to jak wrodzona skromnosc

kolor lakieru jak dla mnie idealny do meśka
felgi jak dla mnie idealne do meśka
dodatkowo ten nowy grill, przednie kierunki i tylne lampy - to już wogóle gitarka...
no i ta skóra w środku....miam....
trafiła ci się ładna sztuka....
...a odnośnie silnika...rozumiem że to jest benzyna i że nie wkładasz tam instalki? stać cię będzie na PB przy tej pojemności?
no i podstawowe pytanie: jaki rocznik i ZA ILE?

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2005-06-07 21:51:41 ]

Rocznik 1990/1991. Dokładnie październik (koniec października) 1990 roku. Nie wkładam instalacji, chyba, że instalację genracji IV tylko i wyłącznie. Za ile... ja na 190 POTWORNIE DROGO . Większość 190 na allegro to 9tysięcy pln do 13.500 pln. Moja była znacznie droższa od tej drugiej liczby.

Cytat:
chyba, że instalację genracji IV tylko i wyłącznie

...no i takie podejście to ja rozumiem

ładne autko