Nie Parkuj jak ŁOŚ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
widzieliscie o tej akcji??? swietne sa fotki

http://www.nieparkuj.pl/

Dobra akcja!
Gorzej będzie, jak mnie upolują...

dobre dobre to mi sie podoba takie akcje powina policja propagowac

Trzeba przyznać, ze pomysłowość/bezmyślność Polaków jest powalająca.

eee niech tylko znajde fotki z uczelni.... wygram na pewno...

jest duzy parking i auta staja w kolumnach podwojnych... tak zeby jeden wyjezdzal do przodu a drugi do tylu....

ale........ sa zdolni co robia kolumny trojrzedowe

Ktory jest wiekszym losiem:

1

czy

2

Popieram akcje w 100%

Jestemza tą akcją!!

Cytat:
2005-05-30 17:13:45, BolimA pisze:
Ktory jest wiekszym losiem: 1 czy 2 Popieram akcje w 100%

Ja stawiam na trzepagolfa

mam 2 gości na parkingu kórzy nie potrafia parkowac, tylko niech się trafią

mnie się podoba ten.

czy tylko mnie przstala działać ta strona?

Cytat:
2005-05-30 19:38:22, SPAjK pisze:

u mnie bangla

Cytat:
2005-05-30 19:38:22, SPAjK pisze:

Jakiś czas nie działała, ale teraz chodzi.

działa działa...
sam jeśli będe miał cyfraka przy sobie to będe robił materialsy na tę stronę bo z komórki to troche lipa wysyłac... choć patrząc inaczej przez to ten serwis ma taką reporterską chropowatość..
mnie najbardziej irytują łosie stający okrakiem na linii wyznaczajacej miejsca parkingowe... no bo przeciez po co mają zaparkowac dwa auta, jak moze "wygodnie" i z marginesami jedno...
Strzeżcie sie łosie!
Będe na was polował (nawet w okresie ochronnym!)

Kuzynka miala jakis czas temu zajawke na wsadzzanie za szybe takim palantom co ja pozastawiali karteczek "zastanów się nad swoim życiem, ty głupi berylu", cokolwiek by to nie mialo znaczyc. U mnie na parkingu jest taki jeden z Citroenem AX. Salem sobie w rogu niepozornie kiedys kilka dni bo nie bylo (jak zwykle) kasy na zupe, to jak musialem gdzies baaardzo rano jechac, to chyba z 10 minut sie biedzilem zeby po centymetrze sie wyobracac tak, zeby wyjechac, p czym wyjechalem tak, ze musialem kolejne 10 minut sie obracac zeby moc opuscic parking. Tego sie nie da opisac, to trzeba byl zobaczyc. Ogolnie - baaardzo popieram

a czemu sie przyczepili do tego ???? Przeciez w srodku jest koles i chce w brame wjechać nawet światła stopu sie świecą

W Norwegii moża kupić takie karteczki. Są pomarańczowe, jest na nich Myszka Miki i uniesionym środkowym palcem i napis po angielsku: "Dziękuję Ci za postawienie twojego auta tak blisko mojego że niemal nie mogłem wyjechać. Dupki takie jak Ty powinny jeździć autobusem".

a w Polsce juz od jakiegoś czasu praktykowane jest naklejanie naklejek z takiej papierowej naklejki (takiej ze sie kiepsko zdziera i zostawia syf) na przednią szybę po stronie kierowcy i napisanie odpowiedniego tekstu na nią coby dać do myślenia...

Sam ostatnio dostalem pozdrowienia od sasiadow w postaci kartki za wycieraczka jak sluzbowym badziewiem stanalem przed klatka Dziwne bo jak tak stawalem Poldkiem to nikt nic nie pisal A szczerze mowiac to niestety kupe zdjec zaczyna byc przegietych bo wogole nie widac okolicznosci parkowania Byc moze godzine wczesniej nawet nie dalo sie inaczej stanac a potem wszyscy sie wykruszyli i zostalo jedne biedne auto krzywo zaparkowane Ja mam tak u mnie po robota Jak przyjezdzam o 8.00 to staje gdzie sie da a po 15.00 jak wszyscy uciekna to zostaje sam prawie na srodku placu

>> TUTAJ << też ktoś siedzi w środku i wyraźnie "jest w trakcie".
Dla mnie tam >> TO JEST NR JEDEN <<