Piknik Lotniczy Góraszka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy z szanownych klubowiczów jedzie ktoś może na piknik lotniczy?Jesli są jacyśentuzjaści lotnictwa to wpisywać się i zapraszam tam w niedziele 5 czerwca!

No ja jestem entuzjastą - siem ma niezły nalot, zaczynałem od f-14, trochę f-16 - teraz to mnie większe maszynki kręcą benki 747 itd. heheh oczywiście na FS2004 - z lotnictwa real life czasami zajmuję się czarterami airlinerów, no i myślę o własnym ULM;ie - ale to za kilka ładnych lat...

Cytat:
2005-05-30 22:12:29, Pilot pisze:
Czy z szanownych klubowiczów jedzie ktoś może na piknik lotniczy?Jesli są jacyśentuzjaści lotnictwa to wpisywać się i zapraszam tam w niedziele 5 czerwca!

Góraszka . Ostatnio takie dowalili ceny biletów wejściowych, że wszystkie były zajęte miejsca ale na trawnikach poza lotniskiem-za siatką.

Jeśli miał bym przepłacać to wolał bym już np. w Dęblinie na wiekszym kalibrze o ile w ogóle coś tam w najbliższym czasie będzie.

NO ceny niegraja roli jak dla mnie beda znajomi piloci to i krzeselko sie znajdzie

Cytat:
2005-05-31 00:23:40, DENWER pisze:
Góraszka . Ostatnio takie dowalili ceny biletów wejściowych, że wszystkie były zajęte miejsca ale na trawnikach poza lotniskiem-za siatką. Jeśli miał bym przepłacać to wolał bym już np. w Dęblinie na wiekszym kalibrze o ile w ogóle coś tam w najbliższym czasie będzie.

A jakie to były ceny?
Byłbym chętny tylko żeby pogoda dopisała....

Jak byłem na jednych z pierwszych tego typu imprez w Góraszce to wejściówka była po niecałe 10 zł. W tamtym roku 20 - 25, gdzie browar z kuflu plastikowym 0,5 L był po 6 zł w górę.

Cytat:
2005-05-31 23:19:33, DENWER pisze:
Jak byłem na jednych z pierwszych tego typu imprez w Góraszce to wejściówka była po niecałe 10 zł. W tamtym roku 20 - 25, gdzie browar z kuflu plastikowym 0,5 L był po 6 zł w górę.

Kurde... kusi mnie coby pojechać. Będzie ktoś jeszcze?