Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() wojciechb Forumowicz opel vectra Bydgoszcz | 2005-05-31 11:38:03 Witam oplowsk brac.
Mam pytanie jesli ktos jest w stanie mi pomoc Otoz mam peknieta obudowe sprezarki, a mam mozliwosc zakupienia uzywanej. Sprzedajacy zadal mi pytanie jaka to sprezarka ?? Nie umialem mu odpowiedziec. Czy ktos z Was moze orientuje sie jaka powinna byc (symbol, model, firma nr itd) do silnika vectra b z 98r. symbol x16xel. A moze ktos ma taka uzywana i sprawna za niewielkie pieniadze. Blagam pomozcie bo kompletnie nie mam pojecia jak to sprawdzic. pozdr. |
piotrl Forumowicz Opel Corsa C 1.2 16V Rzeszów | 2005-05-31 22:18:53 Wjedz autem na kanał i odczytaj z tabliczki na sprężarce. Jet tam napisany jaki producent i typ. Będziesz miał wtedy pewność. Sprężarka jest w lewej (patrząc od przodu na auto) dolnej części silnika napędzana paskiem. Tabliczka jest naklejona od spodu. |
![]() ireneusz32 Opel Vectra 2.0 DTH mysłowice | 2005-06-02 14:26:38 hej
jak odczytasz numery a bedzie to produkt delphi 5292 lub taki numer 6560699 to daj znac dam Ci namiar na gostaka co to ma! Pozdro ps. Najlepiej jak najszybciej |