Polska mysl inzynieryjna z Mielca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jesli ten temat byl juz przerabiany to prosze go zamknac. Jesli nie -->KLIK<-- i czytamy.

Pozdr.

no ładne cacko ale felgi takie sobie

Cytat:
Obecnie fabryka w Mielcu jest w stanie wyprodukować około 20 samochodów w ciągu roku. Cena? Około 100 tysięcy euro...

100000 euro za kit cara buahahahahaha co lol to glowa mala za 100000 euro jest w idealnym stanie oryginalna lancia stratos stradale , nie wiem kto to auto kupi?? no ale losi nie brakuje na swiecie w sumie....

podobny bardzo jest do morgana- a cena...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Widać ktoś kupi bo ktoś finansuje im ten projekt, a tak w ciemno nikt by tego nie finansował. Drogo bo indywidualizm tu wchodzi w gre, nie wypluwa się 300 tys aut więc koszty grubo w góre, sami silnik nowy z corvetty to pewnie jakieś chore pieniądze.Ile kosztuje taki Morgan nowy o podobnych parametrach?

mi sie podoba... no tylko cena... ale kształt i felgi... mi podchodzi

Troche nie na temat ale chodzi o Mielec a nie chcialem zakladac osobnego watku.
Poszukuje kontaktu z Automobilklubem z Mielca albo jakims forumowiczem ktory moglby podejsc na Solskiego 1 (w okolicy hali sportowej) do siedziby AMK i poprosic w moim imieniu o zaswiadczenie o zdobyciu punktu do licencji. Sprawa bardzo pilna i dla mnie wazna.

Jakby to kosztowało 100 tysięcy, ale pln. to na pewno byłoby mnóstwo chętnych, eksport by tak szedł, że hoho... a tak to spodziewam się małego popytu. I tak zresztą są w stanie maksymalnie wyprodukować 20 aut rocznie. Ale nie zmienia to faktu, że mi się podoba.

a mnie osobiście przód tego auta nie podchodzi nia troche, jak dla mnie zepsół cały projekt ale widać ludzie którzy wydają po 100000oiro na cary maja inne zdanie

[ wiadomość edytowana przez: barakuda dnia 2005-08-30 18:15:53 ]

Cytat:
2005-08-30 17:45:14, yapko pisze:
Troche nie na temat ale chodzi o Mielec a nie chcialem zakladac osobnego watku. Poszukuje kontaktu z Automobilklubem z Mielca albo jakims forumowiczem ktory moglby podejsc na Solskiego 1 (w okolicy hali sportowej) do siedziby AMK i poprosic w moim imieniu o zaswiadczenie o zdobyciu punktu do licencji. Sprawa bardzo pilna i dla mnie wazna.

Ja podnioslem ten watek nie po to zeby dyskutowac o kit-carach

Yapko załóz nowy temat i sie go podwiesi do momentu kiedy znajdziesz chętna do pomocy osobe tak będzie prościej