Krakowski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto chce sedziowac lub zabezpieczać na krakowskim ?

a kiedy jest krakowski i ile sie za to dostaje?

z tego co słyszałem to 15-16.07, ale dzis miało być potwierdzone

A druga sprawa to wolontariat to jest zabawa dla pasjonatów a nie dla zarobkiewiczów

Pozdrawiam
Tomek

Konrad daj sprawdzone wieści

temat dalej aktualny !!!

potrzebne 4 osoby do zabezpieczenia, jedyny wymóg to ukończone 18 lat. Z tego co wiem płatne od łebka 40zł. No i żebyście też mieli czym dojechać na OS. Chętni (a byli takowi) proszę o info !!!! pilne !!!

Można jednocześnie robić zdjęcia ??

no pewnie tak hehe

ja odpadam, ale będę z wami

jade i bede zabezpieczał

bedzie mnie można jutro złapac na oesach i serwisie, trzymam kciuki za chłopaków GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2005-07-15 22:13:32 ]

moja galeria z krakowskiego i jednocześnie debiut w roli fotografa

no rajd wspominam mile, szkoda że tyle załóg odpadło, na szczęscie nam mimo wielu awarii udało się ukończyć, przy 150km/h w łapanowie na spadaniu usłyszałem od kopiego ze stoickim spokojem że nie mamy hamulca, gość się nie zastanawiał nadrzuciłem auto w zakręt, przyciął ręcznym, zapiął boka machając do kibiców.

Krakowski to do zeszłego roku "spokojny" rajd. Organizatorzy chyba na stałe wpiszą zakręt na odcinku Kobylec w harmonogram rajdu. Ładowali tam równo... Kopi i Gadzio pięknie pojechali...co maluch to maluch....nieźle też targało "nasze" 00 bok za bokiem... Rajd bardzo fajny jednym zdaniem...
Pozdrowienia
PS: fajny szuterek znaleźliśmy jeżdżąc rano po odcinkach....w polu , z zakrętami...nawet płaski

Sep

Ja bylem na krzyzowce w Tarnawie na dwoch przejazdach. Oczywiscie pizdziki zebraly najwieksze owacje, ale drifting w wykonaniu Kopiego i Gadzia to bylo cos!! Ten drugi maluch wykonal baczka zabierajac baner reklamowy w zamian zostawiajac klosz z tylniej lampy. Niebawem bede mial filmimiki.

P.S.
Gadzio - to jak nie mieliscie hamulcow to chyba bardziej od Was byli posrani kibice stojacy na zewnetrznej przy wejsciu w zakret. Kiedy Kopi nadrzucil auto w ich strone to spier...lali jak antylopy przed tygrysem. Na drugim Waszym przejezdzie nikt tam juz nie stal

Cytat:
Gadzio - to jak nie mieliscie hamulcow to chyba bardziej od Was byli posrani kibice stojacy na zewnetrznej przy wejsciu w zakret.

ale gadzio o tym wiedzial a oni nie wiedzieli Gadzio stalismy z adamem brosiem za zakretem na krzyzowce w tarnawie i machalismy ci ale jedyne so bylo widac to czubek twojego nacnika wystajacy zza podszybia

jezeli ma ktos jakies filmiki z moich przejazdów to prosze o podeslanie bede zobowiazany fotki tez milo widziane

powinien byc za jakis czas moj fimik na http://rajdypl.com/ z rajdu krakowskiego a i jeszcze ktos chcial filmik z kjs z 12.06.05 tez tam sie znajduje i polecam tez sciagniecie filmiku z rajdu terenowego