MotoNews.pl

Pokrowce na fotele E36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie, czy ktoś z użytkowaników posiada pokrowce na fotele w swojej BMW. Sam myślałem nad tym (mam czarną tapicerkę, i z biegiem czasu zauważam że na materiale pojawia się delikatny "połysk" od ciągłego siadania i wysiadania).
I co myślicie w ogóle na temat pokrowcy na fotele w BMW- czy oby nie jest to temat z kategorii "wieś tańczy i śpiewa"?

Pozdrawiam.
Do modów:
- szukałem i nic nie ma

Cytat:
2005-06-01 12:09:08, cjanek pisze:
Tak jak w temacie, czy ktoś z użytkowaników posiada pokrowce na fotele w swojej BMW. Sam myślałem nad tym (mam czarną tapicerkę, i z biegiem czasu zauważam że na materiale pojawia się delikatny "połysk" od ciągłego siadania i wysiadania). I co myślicie w ogóle na temat pokrowcy na fotele w BMW- czy oby nie jest to temat z kategorii "wieś tańczy i śpiewa"? Pozdrawiam. Do modów: - szukałem i nic nie ma

Ja mam pokrowce na przednich siedzeniach i to nawet przeznaczone do BMW, z duzym znaczkiem na oparciu, wyglada to jak dla mnie nieźle, dla mnie jest to rozwiązanie tymczasowe bo w przyszłości zamierzam kupić fotele BMW Recaro, te z E30 co były w IS-ch głównie i Cabrio. Wszystko zalezy jakie pokrowce dasz na siedzenia...pzdr

PS: Moje pokrowce widział Aldik, więc on też może cos o nich powiedzieć...

Uważam że pokrowce to nie jest taka głupia rzecz, o ile są to ładne pokrowce pasujące do autka, bo jak ktoś założy jakieś szmaty w kolorze majtkowym albo żółte koszulki to z BMW robi jakąś choinke ala 125P Plastik Fantastik. Sam mam troche rozerwany fotel kierowcy i szukam ładnych pokrowców. Pozdrawiam.

Najlepiej kupić skórzane pokrowce w jacky we wrocku, oglądałem je i są całkiem ok, -prawdziwa skóra o ładnej fakturze, 3 kolory do wyboru, koszt jednego to okolo 290zl z zagłówkiem (bez o 30zl taniej) robią tylko na przód, Ja do siebie założylem pokrowce ale takie za 90zl welurowe, bo szkoda mi było zniszczyć oryginalne fotele. Ale szukaj długo i dokładnie bo bmw to nie lanos i szkoda profanować wnętrze jakimś badziewiem, Polecam skórzane.

Właśnie kupiłem sobie na allegro potem pokażę