Oma A - nowe kierunki + stare lampy - czy to pasuje??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie czy kierunki od OMY A po 1991 roku (taki samochód posiadam) powinny pasować do reflektorów produkowanych w wersji do 1991roku (takie mam reflektory) - a konkretniej chodzi o to że po założeniu kierunków na lampy, kierunki ustawione są pod dziwnym nie pasującym do reflektorów i do wyżłobienia w błotniku kątem????Czy poprostu coś mam złożone nie tak??

kierunki po 91 roku sa szersze od tych przed 91. A co do lamp? w wakacje kamien mi stukł lewą lampe, kupilem ja za 30zł ale gosc sie nie pytal z ktorego roku jest samochod (albo nie wiedzial ze jest jakas roznica albo zbieg okolicznosci za mial akurat ta przed 90)

Pozdrawiam Adrian

Coś mi się przypomina że Boogi swego czasu poszukiwał oryginalnego kierunku GM ponieważ twierdził że te "tańsze" robione na taiwanach z zasady nie pasują równo do blach no i to by się potwierdzało, bo ja mam jeden orginał i drugi kupiony "gdzieś" i ten drugi właśnie lekto nie pasuje do krawędzi blach.
Czyli only GM ?

Zgadza sie.
Po wizycie w lakierni, tak zalozyli mi kierunek, ze go wyssalo w trakcie jazdy.
Mam teraz koreanski zamiennik.
Mega badziew - nie pasuje dobrze...
Szukam oryginalnego GM.
Kupile wczesniej Helli, za 150 PLN. Pasowal lepiej, ale mial inny kolor szkla, byl za jasny. Oddalem go.
Tylko GMowskie sa OK - tym bardziej ze uzywka kosztuje ze 30 zeta maksymalnie....