[k] kanta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie kancik, buda moze byc kiepska bylby sprawy mechaniczne i silnik byly ok, zagazowany cena ok 600

może chcesz italie?? (gdzies były fotki z upalania jej w olkuszu )
tyle że bedzie po wyjeciu klatki,reszta sprawna-seryjna. tyle że bez lpg (jest wbity w dowód)
papier na '79r

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

No oferta że żyć nie umierać

to chyba nieaktualne bo o tej porze wczoraj pterock mi pisal ze jest hmmm....lekkko nietrzezwy : P

jak najbardziej aktualne, auto ma byc do jazdy na codzien.
czekam nadal na oferty

mar, ta italia bardzo jest zjedzona? i potrtzebuje z gazem....

wez mojego buda sam widziales, silnik nawet ok, ukl kier i zawias przedni robony w listopadzie, jak masz kogos kto ci go wyreguluje tak zeby palił mniej to powinien pojezdzic jeszcze troche (obecnie 13-15)

Cytat:
2005-06-02 00:20:55, pterock pisze:
jak w temacie kancik, buda moze byc kiepska bylby sprawy mechaniczne i silnik byly ok, zagazowany cena ok 600

Od wyboru do koloru - klik. klik >>>

takie male sprostowanie, auta szukam dla kumpla, rino powaznie chcesz go sprzedac??

Cytat:
2005-06-02 13:44:05, pterock pisze:
takie male sprostowanie, auta szukam dla kumpla, rino powaznie chcesz go sprzedac??

jak sie znajdzie chetny to tak

w sumie moj tez bylby do sprzedania

Cytat:
jak sie znajdzie chetny to tak

Cytat:
w sumie moj tez bylby do sprzedania

was chyba pojebało?? i żartujecie sobie!

w zaistnialej sytuacji to ja juz nie chce tego kanta!

o co wam chodzi?, jak komus bedzie odpowiadał stan techniczny to jestdo wziecia, przeglad do wrzesnia , ubezpieczenie do listopada., gaz hak, trzeba pare rzeczy zrobic ale mi sie juz nie chce. blacha jaka jest widac od razu, jak ktosda szesc stówek to moze brac od reki

spoko rino, przekaze kumplowi, mysle ze moze byc chetny

Cytat:
2005-06-02 15:51:21, pterock pisze:
w zaistnialej sytuacji to ja juz nie chce tego kanta!

A to czemu ???? cos nie tak z naszymi kantami

Cytat:
2005-06-02 17:13:49, bimber1 pisze:
A to czemu ???? cos nie tak z naszymi kantami

wrecz przeciwnie, nie dopuszcze do tego zebyscie sie aut klubowych pozbywali!

zwlaszcza ze bimberku twoj kancik to bylo pierwsze auto klubowe jakie poznalem....

nie wiem czy pamietasz
byl zlocik na zajezdni w zeszlym roku i cos co sie zjebalo... juz nie pamietam co to bylo w kazdym razie stal wzdluz prostej startowej i pare osob przy nim grzebalo....

tak zapamietalem pierwsze z wami spotkanie!

Cytat:
2005-06-02 17:19:41, pterock pisze:
nie wiem czy pamietasz byl zlocik na zajezdni w zeszlym roku i cos co sie zjebalo... juz nie pamietam co to bylo w kazdym razie stal wzdluz prostej startowej i pare osob przy nim grzebalo....

taaaaak bo ktos wpadł na genialny pomysł zeby obrucic kopułke o 180 stopni

Cytat:
2005-06-02 18:10:00, Rino125p pisze:
taaaaak bo ktos wpadł na genialny pomysł zeby obrucic kopułke o 180 stopni

hehe no pamietam,sam nie wiem jak to sie stalo a co do sprzeadzry taka kolej rzeczy,jak ktos da dobra cene za niego to pojdzie,jak nie to idzie do pociecia

Cytat:
2005-06-02 18:52:29, bimber1 pisze:
hehe no pamietam,sam nie wiem jak to sie stalo a co do sprzeadzry taka kolej rzeczy,jak ktos da dobra cene za niego to pojdzie,jak nie to idzie do pociecia

fajne sa takie wspomnienia.... a jacy mlodzi wtedy bylismy..

chlopaki, co do auta to potrzebuje jednego kanta a nie dwoch wiec kwestia wyboru bedzie nalezala do kumpla
...