Do właścicieli kombic MKVII !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiedzcie mi ludzie dobrzy ... Jaką macie podłogę bagażnika ... Ja mam coś co przypomina czarny karton powlekany jakimś tworzywem (no nie wiem jak to nazwać) , ale jest już pofałdowane i brzydkie ... Renifergt może mi załatwić jakąś blaszaną podłogę z mkVII ale nie wiem czy mi to podejdzie ... Moj kombi jest z Płońska ...jesli ma to mieć jakieś znaczenie ...

witam ja mam combi z 95 roku
autko niemcy
i mam blaszana podloge nie wiedzialem ze sa jakies inne ale badziew wam tam wsadzili
jedyny plus to chyba ze nie trzaszka bo blaszka czasmi tak wlsanie robi

ja mam te tworzywo i u mnie się nie pofałdowało , może coś mokrego wożone u Ciebie było
a co do tej blachy to wymiarowo napewno będzie pasować , bo to przecież ten sam samochód , nie wiem jak z zaczepami

A nawet wczoraj się tej tekturze przyglądałem zniesmaczony.
Trochę zapadła się od wożenia parapetów

Ja również mam blaszaną podłogę + wykładzian ale zastanawiam się jeszcze dodatkowo nad dywanikiem ---> link.

Znalazłem sklepik i cena 85zł. Na allegro 90zł.

pozdr,
grek3

U mnie jest pokrywa z tworzywa, z pięknie umiejscowoina podpórką która w żaden sposób nie działa
Pokrywa jest równiutka i niezniszczona.

Cytat:
2005-06-02 09:19:11, grek3 pisze:
Ja również mam blaszaną podłogę

essi from germany 1995

Marlon ta podpórke trzeba na "chama" wbićw to tworzywo ...wtedy funkcjonuje

No to jak myślicie ...przypasuje ta blaszanka do mojego bagaznika ?? Kupować to ??

a ja mam blache i ładny oryginalny dywanik

A ja mam tworzywo które jest piękne i prościutkie a na podpórkę mam specjalny otwór zabrobiony plastikiem tak jak jest to w przypadku podpórki maski

ja tak samo jak przedmówca...ale zeby podpórke dało sie włozyc w ten otwór - bqgażnik musi być pusty

Cytat:
2005-06-02 22:19:16, Hetmann pisze:
ja tak samo jak przedmówca...ale zeby podpórke dało sie włozyc w ten otwór - bqgażnik musi być pusty

dokładnie, najlepiej jak nie ma też rolety. A jak jest jeszcze krata - bez szans.