Jaka instalacja gazowa????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem nowy i własnie zakupiłem Bmw e36 320 i mam pytanie jaki gaz byłby wskazany dlaniej bo słyszałem ze taniej instalki niezakładaja tyko sekwęcja a to są koszta więc prosiłbym zeby mi to ktos zwas wytłumaczył i oświecił
dzięki i pozdrawiam

Szybko proś o łaskę i wybaczenie.

odpiszę zanim Ci każą używać tak zaawansowanych narzędzi jak wyszukiwarka

jaki gaz wskazany? propan-butan

zakłądają i tanie i drogie

już tłumaczę
tanie to jest 1600-2000zl a drogie to jest 4800+
czasem więcej zależy od instalatora niż od samej instalki, a generalnie zakład założy Ci to co zechcesz

Oświecony?

czy 320 ma platikowy kolektor? jeśli tak to zalecałbym wtrysk

Cytat:
czy 320 ma platikowy kolektor? jeśli tak to zalecałbym wtrysk

przyznam że od pewnego czasu wyrażenia "wtrysk gazu" i "sekwencja" budzą we mnie odruchy wymiotne.
pozdrawiam

Dzięki za wypowiedzi załoze chyba ten tanszy bo na ten za 4tys to chyba raczej mnie niestac
pozdr

pierdolita u nas kpl wtrysk sekwencyjny do 6-8 cylindrowca kosztuje 2.8tyś wiem bo kupowałem

to dawaj telefon nawet jak to jest na 2 koncu swiata

Ja też skorzystam z tych tanich magików.....
? czy instalacja jest z dobrej jakości osprzetu
? czy działa poprawnie
Do V8 nie znalazłem taniej jak 5000tyś

no to zapraszam do starachowic jak będe sie widział z gościem to wezme tel. i zapytam sie za ile to coś zamontuje ale nie sądze żeby było drożej niż 300-400pln

Cytat:
2005-06-05 23:47:28, VANOS pisze:
Ja też skorzystam z tych tanich magików..... ? czy instalacja jest z dobrej jakości osprzetu ? czy działa poprawnie Do V8 nie znalazłem taniej jak 5000tyś

VANOS to czym Ty teraz jeździsz??
A co do tematu to juz tyle tutaj było na ten temat że aż mnie korci aby zablokować.

Mercedes E420 V8 279PS 7,2 0-100sec, ale wciąż mażę o E38 tylko teraz mam problem bo chciałem M60 a poznałem co to V8 i tankowanie więc zastanawiam się nad 728 tyle żą manuala nie chcę a w automacię do ma prawie 10sec niewiem czy przy wyprzedzaniu też tak cieńko. 728 manual ma 8,6 tak jak moja E34 ale TY wiesz co to automat ,ale pierwszy problem to sprzedać MB i dobrze zarobić

Cytat:
2005-06-06 16:54:52, VANOS pisze:
Mercedes E420 V8 279PS 7,2 0-100sec, ale wciąż mażę o E38 tylko teraz mam problem bo chciałem M60 a poznałem co to V8 i tankowanie więc zastanawiam się nad 728 tyle żą manuala nie chcę a w automacię do ma prawie 10sec niewiem czy przy wyprzedzaniu też tak cieńko. 728 manual ma 8,6 tak jak moja E34 ale TY wiesz co to automat ,ale pierwszy problem to sprzedać MB i dobrze zarobić

Pod koniec czerwca a poczatek lipca bedzie SPOT Ślązaków i musisz przyjechać Ciekaw jestem jak Twoje cacko wygląda - mi się Merce zawsze podobały.

Wygląda jak zwykła E klasa na zewnątrz nie widać czy to 200D czy 420e ale jest oczywiście w idealnym stanie, piękny granat perła no i voll austatung ohne lader.
Osobiście uważam że granatowy odcień ma najładniejszy właśnie MB.
Jeżeli mercedes będzie mile widziany to bardzo chętnie bo niestety ze wzg. na wypadek nie mogłem pochwalić się bawarką w mikołowie, a byłaby najładniejsza
Może do SPOTU będzie już E38, a jak Ci się podobają to może zamiana cenie go niewiele mniej.