Białe tarcze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam prośbę czy ktoś byłby taki uprzejmy i wysłał mi na email adpol@op.pl białe tarcze do essiego mk7 1996r bez obrotka do 220km.
Z góry dziękuje.

no właśnie...temat maglowany milion razy...ale jeszcze nie widziałem takiego szablonu który by miał zaznaczone otworki na kontrolki pod rysunkiem samochodu.... TRZY kontrolki!!!! w mk7
czy ktoś ma takowe????

a propos poprzednika...wysłałem w corelu...ale nie mam teraz zainstalowanych czcionek w których robiłem dla siebie...i troszke nienajlepiej wyglada z tymi które są....
To mój wzór - ZASTRZEŻONY !!!!! tak, że zmień sobie coś

i.....?

i...nic...?
a właściwie to cztery kontrolki: jedna nad samochodzikiem i trzy poniżej...

Hetmann podrzuć te tarcze NoSKowi np. Wrzucimy na stronkę. Z copyrightem ofkors.

ale obrazek jest za duży...jak go wkleic coby nie zmieniać formatu???

Cytat:
2005-07-23 17:48:01, WilK pisze:
Hetmann podrzuć te tarcze NoSKowi np. Wrzucimy na stronkę. Z copyrightem ofkors.

Jestem za
bo mam min mk7

Cytat:
2005-07-25 13:06:21, Hetmann pisze:
ale obrazek jest za duży...jak go wkleic coby nie zmieniać formatu???

Przeskaluj. W photopaincie np. Do realnego wymiaru.

zegarki

zegary

a do mkVI ?

no i co...ktos podrzuci mi tarczki z zaznaczonymi kontrolkami (na tarczy gdzie niektórzy maja obrotek?)

n bo sie obrażę

Chciałbym wymienić standardowe tarcze zegarów, już nawet udało mi się odkręcić licznik, ale nie mam zupełnie pojęcia jak mam dobrać się do linki prędkościomierza (jak ją odłączyć od licznika), nie chciałbym czegoś urwać lub czegoś uszkodzić (do środka za zegary nie wchodzi mi ręka). Aha, od razu chciałbym zmienić podświetlenie tablicy (z góry), jak to zrobić?
z góry dzięki za odpowiedź

[ wiadomość edytowana przez: pimm23 dnia 2005-07-30 17:15:05 ]

sorki...ale miałem urlop...
jak sobie jaszcze nie poradziłeś.... to popchnij trocche linkę od strony silmika...wtedy wsadzisz łapkę
a linka...ma taki zaczep który trzeba wcisnąc ...
i szarpnąc u mnie tak wyszła

Hetmann, o jaki edokładnie tarcze Ci chodzi, z obrazkiem Forda z lewej strony? Jeśli tak, to podawałem adres dla Mativ8 w wątku "Mam białe zegary, ale jakie" (czy jakos tam). Mam jeszcze pytanie do liczka, rozumiem, że udało Ci się wyjąć go bez żadnych problemów, ale jak go potem włożyłeś z powrotem?
z góry thx za odpowiedź

[ wiadomość edytowana przez: pimm23 dnia 2005-08-05 23:51:56 ]

tak jak wyjąłem...ale radzę nie skręcać od razu...
ja podłączyłem linkę i przewody....ale...predkosciomierz nie chodził...musiałem poprawić linkę...
było z tym zabawy ale podstawa to SPOKÓJ...

link podałeś...ale w mk7 ten zegarek jest troche inny
inne jest rozmieszczenie kontrolek...

Sorry, myślałem, że o taki licznik Ci chodziło.

a ma ktos takowe...?
juz chyba się nie doprosze...