MotoNews.pl
5 Zastawka 1100 (parch) (99902/53)

Zastawka 1100 (parch)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zastawka 1100(rewelacyjna na swapika),kolor zielony(odcien grzyba na scianie,tego od wilgoci). Silnik po remoncie,przejechane okolo 10tys,chodzi jak malowany,kasta....wszystko co nosne pas przod,tyl,progi..itp BRAK(to znaczy jest cale ale jak sie puknie to odpadnie),sama korozja,ale.....dzwi cale klapa maska itp.Parch kompletny ma oc i przeglad,sprzedam po cenie zlomu.Jutro wieczorem zapodam fotki.

bUKSONOWI NIE SPRZEDAM.

za pozno trans-buki juz do was jedzie

ja cie dupce - ale łaskawość - temu sprzedam temu nie......Bukson zrobi z tego użytek

Cytat:
2005-06-06 19:55:50, stasiu pisze:
za pozno trans-buki juz do was jedzie

Wiem,wiem taczka ze zlomem juz przygotowana.

oj tam czepiacie sie .. za tydzien pojawi sie ogłoszenie:
sprzedam zastawke w ideał stanie, przebieg 34 tys od nowosci, jeździł dziadek do koscioła....

z turbinkommm czy bez?

Cytat:
2005-06-06 20:04:30, MCQUEEN pisze:
oj tam czepiacie sie .. za tydzien pojawi sie ogłoszenie: sprzedam zastawke w ideał stanie, przebieg 34 tys od nowosci, jeździł dziadek do koscioła....

Tak i obok zdjecie taczki ze zlomem.

Biore!

Cytat:
2005-06-06 20:07:20, Race_D pisze:
Biore!

Ty tez masz zakaz! odgórny

Oj chyba nie, właśnie sie dogadalismy - SPRZEDANA!

rejs jest do sprzedania lokomotywa i 10 wagonów w cenie złomu - reflektujesz?

Parch sprzedany.

Przy obecnej cenie złomu chyba mnie nie stać. Ale jakby puścili mi tory na ranczo to bym rozważył, ino do jazdy to tylko parowóz, na zupke ani prund bym nie wydolił .
Dobra, koniec głupot - to jest giełda, do offtopów jest HP.
EOT.

Zamieszczam tutaj bo nie chce mi sie .......wysylac na maila

Rejs masz fotki,dawaj na priva.

i za ile poszla?

Za 10minut . 15gr/kg . Pienkna jest, już wiem że warto było!
Mufaz, wszystko tak jak gadaliśmy, jutro po nią jestem .
A tematy łonczymy co by burdlu nie robić .

No dobra, może w końcu dowiem się co jest grane? Miała "kosztować" pół stówy niecałe a jak zadzwoniłem przed wyjazdem okazało się, że koleś chce 700 (siedemset) złociszy . Mufaz, może byś chociaż w skrócie napisał o co biega bo dodzwonić się do Ciebie to cud chyba, skoro prawie ciągle masz wyłączony tel .